3 plante de apartament care elimina praful si va ajuta sa va mentineti casa curata

Plantele de interior nu inceteaza sa ne uimeasca. Intr-adevar, unele plante de apartament nu sunt utile doar pentru decorarea casei. Au alte proprietati . De asemenea, pot purifica aerul din interior. Unele plante verzi sunt chiar utile in reducerea prafului din casa.

De asemenea, trebuie sa stiti ca daca praful se depune pe anumite plante, este pentru ca acestea cresc nivelul de umiditate din mediu. Astfel praful se gaseste blocat pe suprafata frunzelor lor.

Aceasta planta tropicala este ca o vita de vie care poate avea un aspect catarator . Frunzisul sau dens are particularitatea de a capta particulele de praf. Si asta nu este tot.Iedera are, de asemenea, capacitatea de a absorbi toxinele din aerul inconjurator, cum ar fi monoxidul de carbon, xilenul, toluenul, benzenul si formaldehida. Aceasta planta verde de interior este usor de cultivat.

Acestea fiind spuse, datorita frunzisului acestor plante verzi de interior, vei putea elimina praful in suspensie din locuinta ta, dar si purifica aerul de toxine.

 

Sursa: fabricatinromania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *