Medalioane de dovlecei și feta
1ou;
alati dovleceii apoi tocati-i in bucati mari. Puneti bucatile de dovlecei intr-un tocator si tocati-i fin. Scurgeti bine zeama din dovlecei, zdrobindu-i intr-o sita.
Zdrobiti feta cu o furculita. Adaugati cimbru, rozmarin, piper si catelul de usturoi ras si amestecati.Apoi adaugati faina, oul si dovleceii scursi si amestecati bine.
Cu ajutorul unui inel formati medalioane. Umpleti cam de 1 -1,5 cm forma de inel pe o tava de copt acoperita cu hartie pergament si unsa cu ulei de masline.Distribuiti toata compozitia si stropiti cu ulei de masline.
Coaceti intr-un cuptor preincalzit la 220° C timp de 20 de minute.
Medalioanele sunt gata! Serviti-le cu un sos de iaurt: amestecati un iaurt cu sare, piper, ulei de masline si plante aromatice.