Zodiile care se despart înainte de ziua îndrăgostiților. 14 Februarie îi prinde singuri și triști

Luna februarie se anunță una plină de surprize pentru unii, dar și de probleme pentru alți nativi. Se pare că astrele anunță despărțiri și dezamăgiri pentru unele zodii, așa că trebuie să afli dacă te regăsești printre ei. Vezi care sunt Ghinioniștii zodiacului în preajma zilei îndrăgostiților.

Zodiile care rămân singure în luna februarie

Unii nativi sunt considerați Ghinioniștii zodiacului. Luna februarie vine cu vești extrem de rele pentru unii nativi, care își vor pierde perechea. Află dacă vei rămâne singură la finalul iernii si cum poți depăși acest moment.

Ziua Îndrăgostiților nu vine cu vești bune pentru Tauri, care sunt considerați ghinioniștii zodiacului. Acești nativi se despart chiar inainte de Valentine’s Day și vor avea parte de multă suferință din dragoste în luna februarie. Nu vor trece deloc ușor peste acest eveniment care îi va marca pe deplin și le va provoca răni adânci. Nu sunt obișnuiți să aibă parte de suferință și nu știu cum să acționeze în astfel de situații.

Cei mai sensibili din zodiac, racii, vor avea parte de lacrimi și suferință. În ultima vreme s-au simțit foarte bine și iubiți, dar se pare că lucrurile se vor schimba în următoarea perioadă. Racii iubesc cu adevărat și nu vor putea uita de partener nici după luni bune de la separare, așa că urmează luni bune de suferință.

Nativii care se despart de partener

Săgetătorii sunt urmăriți de ghinion luna aceasta. Nimic nu le merge bine când vine vorba despre relații și parcă problemele de cuplu se țin scai de ei. Acești nativi se visau altfel alături de partener, dar se pare că astrele nu s-au aliniat de data aceasta în favoarea lor, ci vor să îi testeze.

Și Peștii fac parte dintre Ghinioniștii lunii. Chiar dacă nu au avut un început bun de an, părea că lucrurile s-au mai Așezat în luna Februarie. Totuși, o vor lua razna la finalul iernii și le aduc Peștilor cele mai mari probleme în plan sentimental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *