TINCTURA de PROPOLIS activează puternic Sistemul Imunitar – Iată cum trebuie luată, pentru a ne feri de INFECȚII!

TINCTURA de PROPOLIS poate fi considerată, fără nici o urmă de îndoială, un preţios elixir pentru creşterea IMUNITĂȚII. Administrată sistematic, aceasta activează foarte puternic sistemul imunitar.

 

Tinctura de propolis scade cu până la 40% probabilitatea dezvoltării unei infecţii cu virusul gripal. Pe de altă parte, în gripa deja dezvoltată, aceasta reduce timpul de vindecare la 3-4 zile.

Remediul se găseşte gata preparat în comerţ (în toate farmaciile şi magazinele naturiste), însă poate fi obţinut şi casnic, astfel:

 

Tinctură de propolis – Reţetă

Într-un borcan de sticlă se pun 15 linguri rase de propolis, peste care se adaugă 2 pahare (400 ml) de alcool alimentar de 90 de grade.

Borcanul se închide ermetic, iar conţinutul se lasă la macerat vreme de 2 săptămâni, timp în care se agită zilnic, după care se filtrează. Tinctura rezultată se păstrează în sticluţe mici, închise la culoare.

 

Pentru creşterea imunităţii/căderi imunitare

Tinctura de propolis măreşte producţia de celule specializate ale sistemului imunitar, făcându-le mai “agresive”. Acest fapt determină o mult mai mare rezistenţă la infecţiile cu orice tip de germen.

Se iau câte 30-40 de picături de tinctură de propolis, de 4 ori pe zi, pe puţină pâine uscată sau în miere, în cură de 3 săptămâni.

 

Pentru tratarea gripei

Potrivit unui studiu realizat de către un cercetător german, A. Scheller, la pacienţii care au luat tinctură de propolis, zilnic, riscul de a face o infecţie cu virusul gripal a scăzut cu până la 40%.

De asemenea, la majoritatea pacienţilor trataţi cu propolis, timpul de vindecare s-a redus la 3-4 zile, faţă de 6-7 zile la lotul martor.

 

Se iau câte 50 de picături de tinctură de propolis, de 4 ori pe zi, pe puţină pâine uscată sau în miere, până la vindecare.

Precauţii

Tinctura de propolis nu se ia diluată în apă (excepţie făcând doar câteva cazuri), deoarece anumite substanţe din compoziţia sa se întăresc în contact cu apa, devenind insolubile şi trecând prin organism fără efect.

 

Totodată, nu se ia tinctură de propolis simplă, întrucât în contact cu saliva se va produce acelaşi efect ca şi în cazul diluării în apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *