Totul despre zodia BERBEC

Nativul din zodia Berbec este plin de curaj si de idei, un om care are mereu initiativa. Este foarte sincer, de aceea isi face usor prieteni si ii tine aproape. Chiar daca nu prea are rabdare si e usor impulsiv, prietenii il apreciaza pentru ca spune ce gandeste, fara sa te menajeze. Nu ii plac deloc minciunile si nici linguselile.

DRAGOSTE SI CASATORIE

Berbecul crede in dragoste la prima vedere. Se indragosteste repede si vrea acelasi lucru de la persoana iubita. Se daruieste cu totul atunci cand sentimentele ii sunt impartasite si este o fire foarte pasionala. Nativul din zodia berbec poate fi un pic cam entuziast in dragoste, insa cand isi alege partenerul de viata devine sensibil si protectiv. Vrea sa isi educe copiii intr-un spirit liber si sa aiba o familie armonioasa.

SANATATE

Berbecul are rezistenta la efort si nu se imbolnaveste aproape niciodata. Este foarte dinamic si rezista chiar si daca pierde noptile. Cel mai rau lucru pentru Berbec este sa il retii din activitiatile pe care si le-a propus. In ceea ce priveste sanatatea, zonele lui sensibile sunt: craniul, fata, ochii, urechile si dintii, deci tot ce tine de cap – aici este predispus la accidente.

APTITUDINI SI CARIERA

Are calitati de lider si ii place sa ii mobilizeze pe cei din jur. Nu vrea neaparat sa aiba functie de conducere, insa ii place sa aiba libertatea de decizie la locul de munca. Este un bun director, ofiter, medic chirurg, inginer, mecanic, politist sau sportiv. Nativul Berbec poate fi si un excelent antreprenor.

FEMEIA BERBEC

Femeia Berbec este puternica si ii place competitia, de aceea nu va refuza niciodata un post de conducere. Nu se da la o parte nici daca i se propune un job tipic masculin, caci ii plac provocarile. In cariera, este loiala colegilor si superiorilor, insa se lupta atunci cand e convinsa ca are dreptate. Totusi, oricat de dornica ar fi sa urce pe plan profesional, nu risca bunastarea familia pentru aceasta. Se dedica sotului sau iubitului, iar pentru copii este o mama care le da incredere sa isi urmeze visele.

BARBATUL BERBEC

Daca stii sa intretii focul pasiunii, il vei tine langa tine pentru totdeauna. Nativul Berbec iubeste cu ardoare si ii place sa i se raspunda in acelasi fel. Nu se teme sa se insoare devreme si vrea sa aiba copii. Totusi, are si un defect: cu cat imbatranesc, cu atat le plac femeile mai tinere.

 

COPILUL BERBEC

Este spontan si entuziast, un copil precoce, care invata repede, mai ales pentru ca experimenteaza mult. Este aventuros si inteligent. Daca ai un copil Berbec, fa tot posibilul sa nu ii ingradesti imaginatia si nici sa nu il obligi sa invete, caci ii place sa creada ca totul se petrece din propria lui initiativa. Daca esti prea strict cu el, risti sa plece trantind usa!

SEFUL BERBEC

Este autoritar si iubeste provocarile. Nu se teme sa se arunce in competitii si nici sa le starneasca intre colegi, la locul de munca. Este foarte bun pe pozitii executive, caci are curaj sa ia masuri, atunci cand crede ca este cazul. Pentru Berbec, este foarte importanta gloria, asa ca va face tot posibilul pentru a reusi sa o atinga.

ELEGANTA

Berbecul urmareste toate tendintele modei si le adopta cu multa indrazneala. Are reactii puternice si ii place sa faca combinatii uimitoare de culori si imprimeuri. Va avea si haine comode, de zi cu zi, dar si tinute extravagante, dar elegante, care il fac sa le poarte cu mandrie. Vedetele zodiei sunt: Sarah Jessica Parker, Mariah Carey, Shannen Doherty.

FRUMUSETE

Berbecul este foarte fermecator, datorita clipului placut, cu sprancene frumoase, privire provocatoare si un corp bine conturat. Esti indrazneata si incerci multe stiluri, iar multe te reprezinta. Esti foarte versatila si ii surprinzi pe cei din jur cu aspectul tau fizic. In cazul femeilor Berbec, se potrivesc rujurile in culori aprinse, oje in nuante vibrante, pantofi cu toc si haine in culori tari.

EROTISM

Fiind nascut intr-un semn de foc, Berbecul are o inima fierbinte si iubeste fulgerator. Ii place sa fie pasional si transmite semnale puternice partenerului de viata, cu care flitreaza chiar si dupa ce trec ani de zile de relatie. In dormitor, este jucausi si foarte inventiv, reusind sa isi surprinda mereu partenerul cu ceva noi. Cu un nativ din Berbec, mereu ies scantei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *