Andreea Marin are propria rețetă de pizza: “Aromată, sățioasă, dar fără să îți dea senzația de balonare după masă”

Andreea Marin are propria rețetă de pizza. Vedeta este as în bucătărie, dar nu gătește neapărat preparate tradiționale, ci optează pentru rețete personalizate, cu ingrediente naturale. Iubitorii de pizza au acum ocazia să încerce rețeta vedetei de televiziune.

Rețeta de pizza a Andreei Marin

Andreea Marin este într-o formă fizică de invidiat, și puțini ar crede că vedeta are în alimentația ei preparate considerate nesănătoase, ca de exemplu – pizza. Ei bine, cea supranumită zâna surprizelor are propria rețetă de pizza, gustoasă, dar și sănătoasă.

Vedeta preferă pizza aromată și are anumite trucuri pe care le folosește în bucătărie: puțin parmezan, alături de praf de usturoi, piper și oregano în amestecul ce devine blat; o lingură măsline fără sâmburi în ulei de măsline înmiresmat deasupra aproape de final; parmezan deasupra când încă e la cuptor; busuiocul proaspăt din grădină.

Mod de preparare – pizza a la Andreea Marin

Aromată, sățioasă, dar fără să îți dea senzația de balonare după masă, o mănânci cu poftă pentru că mireasma când o scoți din cuptor e irezistibilă. Se gătește repede, rețeta nu e deloc complicată, dar eu am mai adăugat câteva mici trucuri după gustul propriu ca să o fac mai aromată, a spus vedeta.

Dacă vrei să prepari o pizza după rețeta Andreei Marin, începe prin a tăia o conopidă de mărime medie, bucăți cât mai mici și amestecate apoi cu 4 ouă, albușuri și gălbenușuri, adaugi sare și apoi ingredientele dorite după gust. Vedeta optează pentru praf de usturoi, oregano și piper.

Amestecul se așează într-o tavă pe care pui în prealabil hârtie de copt. Tava se bagă la cuptorul preîncălzit la 180- 200 grade.

Este bine să urmăriți, blatul poate fi mai rumenit, e opțiunea mea, așa că poate sta 20 de minute în loc de 15, voi decideți, nu vă fie teamă să îl vedeți mai rumenit, nu e ars, nici nu devine prea crocant, ci numai bun, a spus Andreea Marin.

Adăugați felii de mozzarella sau cașcaval, ori brânză vegană, apoi rucola și frunze proaspete de spanac, roșii tăiate, parmezan, și o lingură de măsline la borcan în ulei. Pizza preparată de către Andreea Marin se lasă 10 minute la cuptor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *