APA de SFECLĂ Roşie este un elixir pentru toate BOLILE de PLĂMÂNI – Iată reţeta fitoterapeutului Valeriu Popa!

Sfecla Roşie este un aliment deosebit de complex, datorită conţinutului foarte bogat în substanţe nutritive: vitamina A, C, beta-caroten, fier, sodiu, magneziu, potasiu, calciu, zinc, cupru și fosfor.

 

Această legumă aparent banală este recomandată în curele de detoxifiere ale organismului şi ca adjuvant în cazul multor probleme de sănătate.Apa de sfeclă este o reţetă elaborată de ing. Valeriu Popa, unul dintre cei mai mari fitoterapeuți români. Este recomandată pentru toate bolile de plămâni, începând de la bronşite acute sau cronice şi pneumonii, până la tuberculoză pulmonară.

 

Apa de sfeclă completează cu succes alte formule complementare de tratament, se prepară foarte uşor şi este un adevărat elixir pentru sănătate.

Mod de preparare şi administrare

– Se iau 2 borcane de 10 litri fiecare şi 2 kilograme de sfeclă roşie, curăţată.

– Sfecla roşie se dă pe răzătoarea mare, după care se pune într-un borcan, peste care se toarnă apă clocotită până se umple.

 

– Începând cu a doua zi, se consumă doar acel lichid, în loc de apă (1 ½ – 2 litri pe zi).

– Când lichidul este pe sfârşite, se pregăteşte cel de-al doilea borcan.

– Tratamentul nu trebuie întrerupt 3 luni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *