REȚETE

Bomboane Raffaello – Reteta celor mai îndrăgite dulciuri ale copilariei

Ingrediente pentru 70 de bucăți:

 

– 200 ml lapte condensat

– 200 g unt

 

– 200 g fulgi de cocos

 

– 1 cană migdale

 

– 2 plicuri zahăr vanilat

 

Mod de preparare

 

Zdrobim cu o furculiță untul la temperatura camerei, apoi amestecăm cu laptele condensat și adăugăm vanilia și 100 g fulgi de cocos.

 

Amestecăm bine, până obținem o compoziție cremoasă, apoi o punem la frigider pentru o zi. Scoatem a doua zi din frigider și formăm biluțe din această compoziție, cu o lingură luăm din cremă și cu ajutorul unui cuțit luăm crema de pe lingură și formăm biluțele.

În mijlocul fiercărei biluțe punem câte o migdală. Biluțele Raffaello astfel formate le tăvălim prin nuca de cocos rămasă (100 g) și le punem pe un platou, apoi le lăsăm la frigider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *