De ce e bine să pui sare în colțurile casei. Care este semnificația acestui truc?

Sarea reprezintă un ingredient folosit în absolut fiecare preparat culinar. Însă știați care este semnificația trucului în care sarea este pusă în colțurile casei?

Aflați din rândurile următoare care este mai exact motivul pentru care se pune sare în colțurile casei, dar și cum trebuie să procedăm mai exact cu acest ingredient. În plus, descoperiți și care sunt semnele care indică faptul că aveți nevoie de acest truc, pentru ca lucrurile să revină la normal.

Este cunoscut deja faptul că încă din cele mai vechi timpuri, sarea a avut un rol foarte important. Aceasta era folosită pentru a purifica obiectele, casele, pe scurt, pentru a scăpa de energiile negative pe care le-ar putea avea lucrurile care ne înconjoară.

În tradiția budhistă, sarea e folosită pentru a alunga spiritele rele. De asemenea, adepții acestei religii sunt cunoscuți pentru faptul că aruncă sare peste umăr, după o înmormântare, pentru a se asigura că spiritele rele nu-i urmăresc.

 

Religia Shinto folosește, de asemenea, sarea pentru a purifica un loc, acesta fiind motivul pentru care înainte de fiecare meci de sumo, se aruncă sare în centrul ringului.

De ce e bine să pui sare în colțurile casei, de fapt
Cu toții ne dorim ca locuința noastră să fie ferită de energii negative. Ce puțină lume cunoaște, este faptul că odată ce te-ai mutat într-o casă nouă, locuința respectivă păstrează din energia foștilor proprietari, mai ales în cazul în care aceștia au suferit de vreo boală.

De aceea este bine să apelezi la acest truc, în care să pui puțină sare în fiecare colț al casei. Numerologul Mihai Voropchievici ne explică ce anume trebuie să facem și cum funcționează acesta.

„Pune câte o lingurință de sare în fiecare colț al casei. Lasă șapte zile. Sare mare, grunjoasă.

Începi să pui de la intrare pentru fiecare colț și când dai afară sarea după șapte zile, o iei cu o mătură nouă, de pai, nu de plastic și o iei de la cel mai îndepărtat colț și până la ușă.

Le-ai strâns pe toate în făraș, pe care le vei pune la toaletă, nu la coșul de gunoi, pentru că sunt captatoare de energii.

 

 

Încă un secret, bagi jumătate de mătură în afară, jumătate în casă și spui: „Afară din casa mea energii negative”, a mărturisit Mihai Voropchievici.

Dacă te confrunți cu eșecuri și vrei să vezi dacă te afli într-o perioadă a vieții tale în care ești urmărit de ghinion, încearcă trucul de mai sus pentru a te convinge.

O altă variantă este să amesteci sarea de mare cu șofran. Amestecul îți oferă protecție și atrage bunăstarea.

În vechea tradiție, dacă puneai sare la colțurile casei, se spunea că vei avea parte de noroc, pace și prosperitate. Pe lângă varianta în care sarea se pune în colțurile casei, o altă variantă a acestui ritual, care va da rezultate, este dacă stai în mijlocul camerei și iei o mână de sare, pe care o arunci în toate colțurile, mișcându-te în direcția acelor de ceasornic. Acest lucru va risipi energia negativă, va purifica și va proteja casa.

 

 

Semne ale unui dezechilibru energetic în casă
Există anumite semne după care te poți ghida, pentru a-ți da seama dacă în locuință există energii negative sau nu. Acesta este cel mai important aspect care trebuie luat în considerare.

Prin urmare, ar trebui să luați măsuri și să intrați la bănuieli, odată ce în casă vor apărea din ce în ce mai mult, următoarele aspecte, precum:

vor apărea furnicile sau gândacii, vor începe să dispară lucruri deodată, animalele pe care le aveți se vor îmbolnăvi, florile se vor usca, becurile vor începe să se ardă tot mai des, începeți să auziți zgomote sau diverse sunete pe care nu le prea înțelegeți, ușile încep să se trântească singure, membrii familiei se ceartă în mod constant și multe astfel de semne, care indică în mod clar, prezența energiilor negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *