Doliu în lumea sportului românesc! A murit o mare legendă a României

Lumea sportului românesc a primit o lovitură extrem de grea. Unul dintre cei mai mari sportivi ai țării noastre a plecat dintre noi în mod fulgerător, lucru la care nimeni nu se aștepta. A murit miercuri seara, după o luptă grea cu boala, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

A murit Constantin Dinu

Unul dintre cei mai reprezentativi pilieri ai echipei naţionale de rugby a României, Constantin Dinu, a plecat din această lume în mod fulgerător. Anunțul a fost făcut chiar de către federaţia Română de Rugby pe site-ul său. Colegii săi de breaslă au precizat că a fost un sportiv de renume, dar și una dintre cele mai mari reușite ale sale.

 

Conform forului, a fost desemnat de Federația Română de Rugby drept cel mai valoros pilier stânga din istoria naționalei. A fost de profesie inginer minier, dar viața l-a adus pe cele mai înalte culmi ale succesului cu acest sport.

Marele Constantin Dinu „Capone” a murit la 77 de ani, după ce s-a luptat ani cu buni cu boala Alzheimer. În ultimul timp, starea lui de sănătate s-a agravat considerabil și, chiar dacă urma un tratament special, organismul nu a mai răspuns la acesta.

În 1990, s-a retras din activitatea competițională după 30 de ani de prezenţă pe terenurile de rugby ca jucător. A continuat apoi să antreneze tinere speranțe și a rămas în amintirea tuturor drept un sportiv de mare excepție, care a scris istorie în domeniul acesta. Toți cei care l-au cunoscut își plâng acum jucătorul favorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *