Dulceata de patrunjel: indicat in cazul durerilor de ficat, rinichi, pentru imunitate, inima. Preparare
Dulceata de patrunjel- indicat in cazul durerilor de ficat, rinichi, pentru imunitate, inima. Preparare.
• Ingrediente: 1kg de rădăcini de pătrunjel, 1kg de zahăr, 750 ml de apă şi 5 lămâi.• Preparare
• Taie rădăcinile de pătrunjel în formă de rondele mici, pune-le să fiarbă în apă timp de 30 de minute, la foc mic, împreună cu zahărul. Taie lămâile mărunt, cu coajă cu tot, ( dacă nu aveți lamai bio, spalati-le bine pe cele din comert cu apa si bicarbonat)apoi pune-le în vasul cu pătrunjel şi lasă-le să mai fiarbă încă 30 de minute. Leacul întăreşte sistemul imunitar şi cardiovascular, dar este eficient şi în tulburări de nutriţie, în infecţii şi afecţiuni ginecologice, hepatice şi renale.
• Cum se administrează
• Zilnic, consumă câte trei linguriţe diluate în ceai de gălbenele sau de coada-şoricelului, pe parcursul a trei-patru săptămâni. După o pauză de zece zile, poţi repeta terapia.