Horoscop 8 ianuarie 2023

Opoziţia Lunii cu planeta Marte poate predispune la tensiune, iritare, dispute şi mici accidente. Vă recomandăm să staţi liniştit şi să amânaţi orice activitate importantă. Dacă observaţi că toate vă ies pe dos, opriţi-vă!

 

VĂRSĂTOR – Încă de la primele ore puteţi fi irascibili, uşor de rănit şi chiar agresivi în limbaj. Evitaţi activităţile practice, dacă nu vreţi să vă faceţi o reputaţie proastă. Poate că nu ar fi atât de evidente gafele, dacă nu le scoateţi chiar voi în evidenţă.

PEŞTI –Sub influenţa astrelor veţi fi afectuoşi, amabili, şi optimişti. Aveţi chef de viaţă şi puteţi întrebuinţa aceste calităţi în multe situaţii.Din punct de vedere financiar aveţi parte de o moştenire, poate fi vorba de o casă sau un autovehicul de la o rudă mai îndepărtată.

 

BERBEC – Astăzi ar fi mai bine să vă exprimaţi cât mai deschis sentimentele, căci celor din jur nu le este uşor să vi le intuiască. Dacă nu veţi fi deschişi s-ar putea să aveţi surprize neplăcute. La capitolul sănătate aveţi grijă s-ar putea să răciţi.

TAUR – La fel de calzi dar foarte ambiţioşi, sunteţi pe cale să implementaţi cu success proiecte noi. Nu ar fi deloc inutil să fiţi totuşi cu capul pe umeri şi să lăsaţi laudele pentru cei din jur.

 

GEMENI – Aveţi un tonus bun şi a venit timpul să le schimbaţi vieţile celor dragi. Această schimbare trebuie acceptată pentru că altfel va fi un dezastru total. Din punct de vedere financiar nu staţi rău dar se poate şi mai bine.

 

RAC – Veti avea o zi în care va obsedeaza sentimentul ca munciti dar nu pentru voi ci pentru alţii. Este important să acceptaţi realitatea exact aşa cum este ea fără prea multe întrebări.

LEU – Astăzi sunteţi şarmant, aveţi viteză de reacţie şi veţi da randament în special în bucătărie, Cert este că vă vor ieţi nişte preparate excelente. Din punct de vedere financiar nu o duceţi rău, încercaţi să înţelegeţi asta.

 

FECIOARĂ- Pentru prima dată vă veţi simţi susţinuţi, protejaţi şi ghidaţi de proprii părinţi care vă vor binele. Pentru că e Duminică nu prea vă place să staţi singuri şi căutaţi compania cuiva pentru a socializa.

BALANŢĂ– Ce dacă e duminică, la serviciu veţi fi foarte solicitaţi, iar viaţa profesională pare să fie din ce în ce mai înfloritoare. Iar din punct de vedere financiar vă descurcaţi financiar destul de bine.

 

SCORPION –Este posibil să aveţi parte de o situatie neplăcută care vă va face să nu mai aveti încredere în partenerul de viaţă, fie cheltuie prea mult, fie vă ascunde ceva, aşa că atenţie mare.

 

SĂGETĂTOR- Aveţi tendinţa de a vă domina colegii şi nu aveţi scrupule. Sentimentul de nerealizare dispare definitiv si lasă locul unei suprasolicitari permanente doar aşa treceţi dintr-o extremă în alta.

 

CAPRICORN –Se pare că sunteţi stresat pentru că nu primiţi niciun sprijin la serviciu. Aveţi grijă sa nu îi jigniţi pe cei din jur! Seara, s-ar putea să aflaţi că un prieten apropiat a suferit un accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *