Horoscop MARTI, 28 martie 2023. Zodiile care nu îşi pot ascunde gelozia. Trăiesc totul la cote maxime

Astrologii anunţă o zi a emoţiilor puternice. Gelozia îşi arată ”colţii” în cele mai nepotrivite momente. Se recomandă prudenţă.

Berbec

 

Motiv de petrecere pentru nativii Berbec. Puteţi sărbători o reuşită importantă şi veţi primi felicitări din toate părţile, spun astrele.

Taur

 

Taurii dau culoare fiecărui loc în care ajung. Sunteţi sufletul petrecerii la un eveniment la care veţi ajunge şi veţi atrage toate privirile.

Gemeni

 

Gemenilor ar trebui să nu le mai fie frică să-şi arate slăbiciunile, pentru că nimeni nu este perfect. Chiar dacă aveţi o poziţie superioară, emoţiile vă pot face o persoană mai empatică.

Rac

 

Se recomandă răbdare şi prudenţă pentru nativii Rac. Mai ales dacă intervin sentimente de gelozie faţă de o persoană străină.

Leu

 

Leii preiau legătura cu o persoană care le-a fost cândva apropiată. Poate fi vorba de cineva din familie şi de aici se poate dezvolta o relaţie frumoasă.

Fecioară

 

Norocul e de partea Fecioarelor. E posibil să primiţi o veste importantă privind o călătorie sau chiar o mutare. În orice caz, această schimbare vă va aduce numai bucurie, spun astrele.

 

Balanţă

 

Balanţele ar fi bine să nu intre în discuţii banale la serviciu. Puteţi interpreta ceva greşit sau să nu fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu un coleg. Concentraţi-vă pe lucruri importante.

 

Scorpion

 

Scorpionii ar trebui să nu subestimeze o femeie. Aceasta poate avea un rol important în ceea ce priveşte unele aspecte profesionale. Ascultaţi-vă şi intuiţia.

 

Săgetător

 

Săgetătorii sunt încurajaţi să lase controlul deoparte şi să-şi dea frâu liber sentimentelor. O persoană din anturajul vostru a captat toată atenţia.

 

Capricorn

 

Capricornii se bucură de câteva zile în care nu le vor lispi nimic. Cei dragi şi un loc pe care şi l-au dorit să îl vadă sunt ingrendientele acestei zile.

 

Vărsător

 

Vărsătorii sunt tentaţi să facă tot felul de promisiuni fără să se gândească dacă le pot onora. Astfel, puteţi fi etichetaţi ca fiind neserioşi.

 

Peşti

 

Peştii pot fi uşor geloşi. Cineva din preajma persoanei iubite le poate provoca stări negative şi nu vor ezita să îşi exprime emoţiile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *