Horoscop rune 29 mai – 4 iunie 2023. Fecioarele primesc primesc un cadou-surpriză sau, pur și simplu, o sumă de bani importantă

Fecioarele primesc primesc un cadou-surpriză sau, pur și simplu, o sumă de bani importantă. Dacă nici cu acum nu găsiți mulțumirea, atunci înseamnă că suntenți chiar pesimiști, spune expertul Mihai Voropchievici.

 

Balanța

 

Balanțele au o săptămână de foc. În sfârșit vor reuși să găsească răspunsul sau rezolvarea unei probleme. Dar mare atenție! Toate aceste lucruri se vor întâmpla dacă feciorele angajează o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Trebuie să se deschidă mai mult în a cere sfaturi de la cei apropiați.

 

Scorpion

Horoscop rune pentru 29 mai – 4 iunie. E o săptămână interesantă și pentru Scorpioni. Pentru acești nativi, cuvântul de ordine trebuie să fie răbdare. La trecerea dintr-un anotimp în altul, Scorpionii sunt sfătuiți săsă nu forțeze mâna norocului și să fie calculați.

 

Săgetător

 

Săgetătorul are o săptămână în care trebuie să aibă forță, putere, tărie, deoarece intră într-o perioadă cu ceva greutăți cam pe toate planurile. Dar acești nativi sunt și puternici și norocoși, așa că Runa le transmite că vor depăși provocările.

 

Capricorn

 

Capricornii au chef să ducă o mică bătălie în perioada 29 mai – 4 iunie. Runa le spune că nu trebuie să fie îngrijorați. Pot câștiga și fără acea bătălie. Așadar, nu este nevoie să se angreneze în conflicte, spune Voropchievi în emisiunea sa de pe canalul youtube astro fanatik.

 

Săgetător

 

Cea mai norocoasă zodie în următoarele zile este Săgetătorul, asta pentru acești nativi acum de partea lor runa Wunjo. Cu un asemenea noroc e clar că Săgetătorii vor câștiga pe toate planurile în săptămâna 29 mai – 4 iunie.

 

Pești

 

Și am ajuns și la Pești, sau peștișorii cum îi numește mereu maestrul Voropchievici. Acești nativi primesc sfatul de a se relaxa, deoarece teama că cineva drag e în suferință nu se justifică. Acesta este horoscopul runelor pentru începutul lunii iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *