Jupiter intră în Berbec la 20 Decembrie. Ce este interzis pentru fiecare zodie

La data de 20 decembrie, Jupiter intră în zodia Berbec. Acest eveniment vine cu o mulțime de restricții pentru toate zodiile, care trebuie să fie atente la fiecare pas pe care îl fac. Vezi ce este complet interzis pentru tine, în funcție de zodie.

Zodia Berbec

Berbecii ar trebui să nu mai fie încăpățânați și să împartă dreptate așa cum trebuie . Jupiter vă învață să fiți mai responsabil și să facem lucrurile așa cum trebuie.

Zodia Taur

Nu fugi de responsabilități și învață să respecți oamenii care merită. Ai de făcut câteva alegeri extrem de importante, care îți aduc multe avantaje.

Zodia Gemeni

Nu te mai lăsa manipulat de cei din jur. Chiar dacă ajutorul lor pare interesant la început, vei realiza că nu este nimic mai mult decât o încercare de a te duce la ruină. Tu știi cel mai bine să îți rezolvi problemele!

Zodia Rac

Muncești mult, nu ai deloc grijă de tine și neglijezi tot ce te înconjoară. Nu neglija chestiunile pe care le ai de rezolvat acasă.

Zodia Leu

Nu ignora nemulțumirile prietenilor tăi. Fii mai atent la nevoile acestora și nu îi mai provoca să își schimbe părerea despre tine.

Zodia Fecioară

Nu uita să îți folosești creativitatea. Ești capabil să faci lucruri mărețe, dar totul depinde de tine. Fii mai atent la ceea ce ai de făcut.

Zodia Balanță

Nu ridica tonul în discuțiile pe care le vei purta cu persoane care nu îți sunt foarte dragi. Chiar dacă nu le placi, mai bine ignoră-le.

Zodia Scorpion

Nu te mai stresa fără niciun motiv. Analizează mai bine lucrurile înainte de a le face, pentru că Riști să faci greșeli mari.

Zodia Săgetător

Nu te apuca de mai multe lucruri în același timp. Ești priceput, dar s-ar putea să nu îți iasă nimic bine dacă încerci să împuști prea mulți iepuri deodată.

Zodia Capricorn

Nu fugi de greșelile trecutului, ci înfruntă-le! Te lovești tot mai mult de problemele mai vechi, dar nu ar trebui să te stresezi atât de mult din cauza lor.

Zodia Vărsător

Nu mai fi egoist! Te gândești numai la tine, iar asta te-ar putea lăsa fără prieteni. Nu ai nevoie de ei, dar nici singur nu poți sta!

Zodia Pești

Jupiter retrograd îți arată care sunt oamenii de care ar trebui să te ferești de acum înainte. Sinceritatea este bună, dar nu dusă la extreme!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *