Mirabela Dauer nu mai crede în iubire! Artista a fost traumatizată de fostul soț: “Am cedat!”

Mirabela Dauer este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, care a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă. Are o activitate vastă, este admirată de o mulțime de fani și are mereu o imagine impecabilă, este plină de viață și la 73 de ani se poate lăuda cu o siluetă de invidiat.

Cu toate acestea, viața ei nu a fost mereu roz și a trecut și prin clipe grele, mai ales în timpul celui de-al doilea mariaj, despre care își amintește cu greu. Fostul ei soț a agresat-o de mai multe ori, ceea ce a determinat-o să-l părăsească.

Mirabela Dauer, bătută cu bestialitate de fostul soț: „După atâtea bătăi, am cedat”

Mirabela Dauer a avut mai multe relații de-a lungul timpului, însă cel de-al doilea mariaj a marcat-o cel mai mult, având parte de episoade mai puțin plăcute. Cântăreața a povestit cum a fost agresată de fostul său soț, regizorul de televiziune Traian Popovici.

Vezi și:

Cum ieșirile agresive ale acestuia nu au fost de ajuns, a reușit să câștige și custodia copilului pe care îl au împreună, Alexandru.

Aceasta a mărturisit că a decis să divorțeze de regizor din cauza tratamentului dur pe care acesta i l-a aplicat. Aceasta a fost lovită în nenumărate rânduri și într-unul dintre cele mai grave momente, ea a fost bătută cu fierul de călcat și amenințată cu moartea. Atunci, ea a hotărât să iasă din acea căsnicie, pentru a nu-și pune viața în pericol.

”Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, a povestit Mirabela Dauer .

Mirabela nu mai crede în iubire

Din nefericire, Mirabela este acum singură, deoarece nicio relație nu a rezistat. Ea a mărturisit că este o fire foarte iubitoare, care obișnuiește să le arate excesiv iubirea partenerilor de viață, ceea ce crede că ar putea fi un defect, care-i determină pe bărbații din viața ei să plece.

Artista a avut o perioadă mai grea, în care ar fi vrut să renunțe la muzică, la scenă și la cariera sa de succes pentru a se călugări, alegându-și chiar și mănăstirea. Cel care a convins-o să renunțe la această alegere a fost chiar nașul ei, care este preot, explicându-i ce presupune un astfel de sacrificiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *