Rune pentru săptămâna 19-25 decembrie 2022. Mihai Voropchievici a făcut previziunile

Astrologul Mihai Voropchievici a realizat horoscopul săptămânii care urmează. Vine o săptămână cu mici certuri pentru Berbeci, iar nativii din zodia Leu vor începe o viață nouă și au parte de multe surprize. IAtă care sunt previziunile complete pentru săptămâna 19-25 decembrie 2022.

 

Rune pentru săptămâna 19-25 decembrie 2022

Berbecii sunt puși un pic pe ceartă, pe scandal. Ar trebui să fie un pic mai temperați. Fiind zodie de foc vor avea de susținut o mică bătălie. Asta înseamnă că pot avea o discuție cu membrii familiei, cu prietenii sau cu colegii de la locul de muncă. Trebuie să încerce pe cât posibil să nu își facă griji.

 

Taurii sunt doritori de bunăstare, de mâncare bună. Mereu vor mai mult. În perioada 19-25 decembrie sunt beneficiarii multor vești bune. Vor primi multe vești bune, dar pe lângă aceste vești, pot apărea și cadouri surpriză.

Gemenii intră în cunoștință de cauză cu niște adevăruri importante. Ei s-au manifestat fiecare după cum a simțit. Acești nativi sunt tumultuoși, plini de farmec, dar câteodată și de mult neprevăzut. Acești nativi vor afla un adevăr important, dar e atât de important încât poate veni cu două marcaje pentru ei. Le poate marca viața. Au de plătit o datorie karmică, adică au acționat pe parcursul anului, au făcut lucruri de mai puțin augur față de cei cu care au intrat în contact.

Racii sunt mai defetiști și se întreabă în perioada care vine cum să rezolve o anumită problemă. Runa e drăguță cu ei și le spune așa: dacă vrei rezolvare sau răspuns la problema care te frământă, fă un consiliu de familie și angajează-te într-o discuție sinceră cu toți ceilalți membri ai familiei. E bine, așadar, ca Racii să spună pe șleau ce au pe suflet.

Leii încep o viață nouă. Viața asta nouă e un soi de revigorare sau chiar o renaștere pentru ei. Își revin atât fizic, dar mai ales psihic. Fecioarele sunt în permanent în acțiune. Mereu trebuie să rezolve ceva, să facă un anumit lucru. Runa încearcă să le tempereze un pic și le spune să nu forțeze mâna norocului. Ele tind să facă treaba asta. Surprizele plăcute sunt pregătite pentru cele care știu să aștepte.

Balanțele trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă sau o dispută. Ele au simbolul uraganului. Acest uragan se poate domoli foarte ușor. Balanțele sunt oricum gânditoare, au destul calm, iar sfatul runei este să rămână calme.

 

Scorpionii își doresc o multitudine de lucruri. Pentru ei, runa cuprinde un mesaj dublu. Primul mesaj sună așa: sunt sfătuiți să se relaxeze. Sunt nițel tensionați. Ar vrea să rezolve foarte multe, dar întotdeauna ei sunt interesați să primească afecțiune. Ei, precum Fecioarele, sunt un pic ipohondri. Trebuie să se relaxeze și cu privire la grijile pe care și le fac de sănătatea unei persoane apropiate.

Săgetătorii au fost cam delăsători pe parcursul anului. Au funcționat în virtutea inerției, iar acum, spre sfârșit de an au cam uitat cine sunt. Au fost altruiști, dar acum trebuie să se mobilizeze pentru a-și consolida poziția nu doar în familie, cât și în societate. Dacă fac acest lucru, vor fi câștigători și vor triumfa.

 

Capricornii se confundă cu munca, cu istovirea. Dacă au de muncă sunt cei mai fericiți. Când n-au de lucru, își fac de lucru. Ei sunt truditorii zodiacului. Runa vine cu un fel de atenționare serioasă. Rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă!

 

Vărsătorii au în intervalul 19-25 decembrie o perioadă extraordinar de bogată în ceea ce înseamnă comunicare. Sunt obligați să selecteze din multitudinea de mesaje cel mai important.

 

Peștii au o rună extraordinară. Anunță fertilitate și belșug. Cele două vin la pachet întotdeauna! Un copil este așteptat și surprizele sunt mari exact aproape de ziua nașterii pruncului Iisus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *