Rune pentru săptămâna 2-8 ianuarie 2023. Mihai Voropchievici a făcut previziunile

Astrologul Mihai Voropchievici a realizat primele previziuni pentru 2023. În prima săptămână vor fi multe provocări pentru anumiți nativi, dar și vin câștiguri și bucurii uriașe. Iată care sunt previziunile complete, pentru fiecare zodie în parte.

 

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecii sunt sfătuiţi să se relaxeze. Al doilea sfat: să nu-şi mai facă probleme vizavi de starea de sănătate a unei persoane apropiate, dragi, pentru că e simplu ca bună ziua. Este un pretext ca Berbecul să se ducă să-şi viziteze rudele respective: fie mamă, fie copii, pentru că a fost un pic indolent.

 

Horoscop rune pentru Taur

În schimb, Taurul spune că este pregătit să susţină o mică bătălie. Dar nu trebuie să fiţi îngrijoraţi, pentru că veţi câştiga în mod sigur. Deci, trece şi se rezolvă.

 

Horoscop rune pentru Gemeni

Gemenii trebuie să aibă răbdare şi să nu forţeze mâna norocului, deoarece surprizele plăcute sunt făcute pentru acei Gemeni care au răbdare şi nu greşesc.

 

Horoscop rune pentru Rac

Racul e pe o pojghiţă de gheaţă subţire, aşa că atenţie la cum dialogaţi, tonul pe care îl folosiţi şi ce angajamente aiurea vă luaţi în faţa şefilor. Atenţionarea este ca să nu alunecaţi sau să nu se rupă pojghiţa de gheaţă şi să cădeţi în apă.

 

Horoscop rune pentru Leu

Leii vor putea găsi rezolvarea tuturor problemelor strângând haita cea mică de leuşori şi punând-o să vă asculte sfaturile. Deci, numai angajând o discuţie sinceră cu ceilalţi membri ai familiei se poate găsi o rezolvare.

 

Horoscop rune pentru Fecioară

Fecioara e bine să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte foarte importante. Cât de curând să fiţi pregătiţi să primiţi această schimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *