Singurul horoscop care conteaza! Astrologul Cristina Demetrescu a facut anuntul. Zodiile care au noroc in 2023: ” Au un an foarte bun”

Horoscop 2023. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru toate zodiile.

 

Berbec

Incepem cu Berbecul, care este zodia luptei si este un mare benefic. Este una dintre cele mai norocoase zodii in 2023 pentru ca are auspicii foarte bune in primul rand pentru ceea ce isi doreste el, adica daca o data la 12 ani cand vine Jupiter pe zodia ta nu faci, atunci cand? Au mai Berbecii anul trecut, vreo cinci luni de zile, Jupiter in Berbec, unora poate nu le-a venit sa creada, unii poate au amanat, unii poate asteapta acum deznodamantul a ceea ce initial a fost o idee. In tot cazul, pana pe 16 mai au o perioada extrem de norocoasa. Norocul se face ori cu mana ta, ori ti-l da Universul, ori e de bani, ori e de dragoste.

E adevarat ca atunci cand ai Jupiter in Berbec esti cel mai norocos in sensul ca poti sa gasesti soarta, te poti casatori, poti face un copil, trebuie sa profiti. Jupiter este abundent si se simte bine pe zodia Berbec. Se simte mai bine pana pe 16 mai decat se va simti pe zodia Taur pentru ca are o demnitate mai puternica. Fiecare trebuie sa ne facem curaj intr-o oarecare masura, cu atat mai mult, Berbecul poate sa fie omul-cheie in foarte multe situatii. Poate sa fie un lider, poate sa fie omul cu initiativa, cel care inoveaza, cel care da o idee unui grup, cel care este promovat, cel care este apreciat. Jupiter ii permite sa iasa in fata, sa fie cunoscut, sa isi arate un talent, sa castige un premiu. Toate lucrurile bune sunt la Berbec. Dupa 12 iulie, intra si destinul pe zodia Berbecului. Destinul e destin, iti aduce si bune, si mai putin bune, dupa cum este soarta, dar norocul nu ti-l baga Universul in traista. Pana si iubirea aia cu care te intersectezi la drum de seara, trebuie sa te gandesti la ea.

Trebuie sa ti-o doresti, sa o atragi. Daca esti omul care face doar calcule, socoteli, pe care nu-l intereseaza nimic, Jupiter poate sa treaca pe langa el. Jupiter te invita sa te duci dupa noroc cumva si sa il meriti. Pe cand destinul in Berbec ii va forta sa fie curajosi, sa fie independenti, sa lupte pentru o anumita cauza, se intampla lucrurile care trebuie sa se intample. De aceea, cei care se intreaba despre anumite evenimente din viata lor, de ce li s-a intamplat, ca nu au trecut un examen, dar poate ca asta trebuie sa se intample. Ei il au si pe Saturn pe ultima casa astrologica. Daca vorbim de parte sublimata a lui Saturn, atunci ei trebuie sa intre cumva sa exploreze domenii noi.

Pentru ca destinul si Jupiter le arata un drum nou. O cale noua. Sunt foarte multi care se vor regasi in 2023. Este unul dintre cei mai buni ani. Dar unii trebuie sa faca un efort si sa inchida niste socoteli, sa exploreze un domeniu nou, sa creada, este o parte karmica a vietii lor. Sunt femei care pot naste si pot sta acasa. Saturn in Peste este mai non-lucrativ. Oameni care se pensioneaza. Iar destinul in Berbec inseamna un nou drum. Nu o sa stati acasa, o sa trebuiasca sa scrieti altceva de aici inainte. De altfel, planeta-profesor in Pesti inseamna sa ai ceva mai multa grija de sanatate. Atat de sanatatea ta ca Berbec, cat si de sanatatea celor din jur. S-ar putea sa ai grija de un batran sau de o bunica sau sa trebuiasca sa te duci cu cineva la doctor. Aspecte puternice pe zodia banilor pentru Berbec, dupa data de 16 mai intra marele benefic in zodia Berbecului si au un an excelent financiar. Toti cei care, apucand-o pe drumul care trebuie, si profia de pe urma acestui lucru. Succes tuturor celor care doresc sa faca antreprenoriat. Chiar este un an mai bun pentru cei care sunt independenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *