Smoothie-ul bogat în magneziu care alungă anxietatea în doar o săptămână

Magneziul este unul dintre cele mai importante minerale pentru corpul nostru. Este un antidot puternic împotriva anxietății, iar deficiența sa a fost asociată cu zeci de simptome. Deficitul de magneziu este, de asemenea, unul dintre cele mai răspândite și cei care suferă de ea, în cele mai multe cazuri, nu sunt conștienți de ea și își confundă simptomele cu alte afecțiuni.

Magneziul participă la multe funcții vitale ale corpului nostru. Susține sistemul imunitar, reglează bătăile inimii, întărește oasele, dă energie și reglează nivelul zahărului din sânge. Dar asta nu este tot: magneziul joacă un rol important în creier, reducând inflamația și susținând acțiunea neurotransmițătorilor.

Simptomele carenței de magneziu pot fi variate: insomnie, sensibilitate la zgomot, anxietate, oboseală, dureri sau spasme musculare și slăbiciune musculară. Smoothie-ul pe care îl sugerăm mai jos este foarte bogat în magneziu și ne poate ajuta să atenuăm simptomele carenței sale.

Ingrediente necesare pentru prepararea smoothie-ului bogat în magneziu: 150 de grame de spanac, 1 banană, 1 lingură de cacao crudă, 1 linguriță de miere organică, 150 mL lapte de migdale fără zahăr. Amestecă toate ingredientele și consumă-l imediat după ce a fost preparat.

 

Alte alimente bogate în magneziu sunt: ​​legumele cu frunze verzi, semințele de dovleac, fasolea neagră, somonul, caju, cerealele integrale, ciocolata neagră, avocado și bananele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *