Ține lângă tine 3 obiecte atunci când mergi la culcare. Ele îți pot salva viața!

De cele mai multe ori, ne complacem vieții moderne și ajungem să ne știrbim sănătatea. Din păcate, trebuie să îți spun că, mai ales tinerii, pot suferi un atac de cord în orice moment, cu precădere noaptea!

Tocmai de aceea, acest articol ți-ar putea fi de ajutor și îți recomandăm 3 obiecte pe care să le ai mereu, noaptea, la îndemână.

 

Un pahar cu apă

 

În cazul în care ritmul cardiac este crescut, paharul cu apă te poate salva!

 

Lichidul ajunge în sistemul digestiv, apasă pe inimă și îi normalizează activitatea. Înainte de a bea apă, trage aer în piept și respiră de câteva ori.

În timpul somnului pot apărea des crize de tahicardie, acestea datorându-se stresului, programului de somn inadecvat sau consumului excesiv de cafea ori tutun.

 

Un ac de cusut

 

În cazul în care apare un atac cerebral, capilarele din zona creierului se sparg, iar sângele va invada cele mai importante centre ale organismului, ducând la deces.

 

Pentru a scăpa cu viață, este foarte important să reduceți tensiunea sângelui.

 

O puteți face prin împungerea cu vârful acului a tuturor vârfurilor degetelor. Sângerarea va reanima persoana aflată în pragul decesului, însă este impedios necesar să chemați salvarea imediat.

 

Două pastile de aspirină

 

Atacurile de cord ușoare ne pun cel mai des viața în pericol. Este posibil ca acestea să nu prezinte toate semnele specifice, însă grețurile, transpirația excesivă sau amețeala nu vor lipsi, garantat.

 

Dacă te vei confrunta cu un atac de cord, trebuie să ai mereu la îndemână două pastile de aspirină. Acestea îți vor salva viața!

 

Aspirina subțiază sângele, îmbunătățește fluxul sanguin prin vasele îngustate și împiedică plăcile să se depună pe artere, scăzând astfel capacitatea sângelui de a forma cheaguri.

 

Cere imediat ajutor de specialitate! Multă sănătate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *