Horoscop zilnic 11 decembrie. Vărsătorii primesc o veste bună

Horoscop 11 decembrie – Previziuni pentru toate zodiile!

 

Berbec

 

Desi tu nu te comporti deloc altfel decat esti de obicei, de data aceasta enervezi la culme un prieten care astepta alt comportament din partea ta.

 

Tu ramai rece, rational, distant la tot ce-ti spune, or el spera sa te motiveze cumva, sa te convinga si pe tine sa participi la un eveniment care lui ii place. Tie nu-ti inspira incredere si ai nevoie de timp de gandire inainte de a-ti da cu parerea iar el iti cere un raspuns rapid. Nu te grabi sa zici ceva, in ciuda insistentelor sale, pentru ca nu poti decide nimic fara o analiza atenta.

 

Taur

 

Ai cu cine discuta astazi, pentru ca te afli intr-un mediu receptiv, deschis, dornic sa auda ce ai tu de zis. Comunicarea merge de minune in asemenea conditii, incat e o placere sa petreci ziua in compania unor astfel de oameni, care au si ei un mesaj interesant de transmis, dar, mai ales, iti dau si tie cuvantul!

 

Cand te afli in asemenea spatiu, in care dialogul merge usor, cand toata lumea isi exprima deschis punctul de vedere si intelege si opinia celuilalt, orice activitate de grup ar fi recomandabila, deoarece fiecare are un rol de jucat. Prietenia, cuplul, viata de familie pot beneficia de acest schimb de opinii sincere.

 

Gemeni

Ceea ce aveai in plan pentru azi nu iese conform planurilor din cauza unei interventii nedorite din partea unui musafir nepoftit. Se baga unde nu-i fierbe oala si strica ceea ce faci tu, dar poate nu e chiar un esec total, ci doar o amanare a rezultatelor visate.

Nu te supara pe cel care ti-a stricat tie treburile, ci incearca sa intelegi care e adevaratul sau caracter, pentru ca e un moment bun sa descoperi realitatea! Uneori, un astfel de hop are si o componenta pozitiva, fiind necesar ca sa descoperi un adevar care era bine ascuns in spatele unor aparente false. Vezi lucrurile asa cum sunt si ia masuri de urgenta!

 

Rac

 

Faci planuri marete pentru perioada urmatoare, cu mult entuziasm si datorita contributiei celor din jurul tau care au incredere deplina in ceea ce vrei sa atingi. Daca si ei participa cu ceva, lucrurile vor evolua cu atat mai repede. Rezultatele bune se intrezaresc deja si te motiveaza sa tragi tare.

 

Stimulati-va unii pe altii pentru roade cat mai rapide, pentru ca vei prinde un val ascendent ce va va trimite direct la tinta mai repede decat ai putea crede!

 

Leu

 

Tu esti decis sa pui punct aici unei actiuni, dar vine un stimulent suficient de puternic ce te obliga sa te mai gandesti inainte de a spune adio. Nu te grabi sa renunti, poate mai exista o cale de iesire din impas, iar solutia poate sosi de la persoane mult mai dinamice si mai optimiste decat tine.

 

Daca motivatia vine, totusi, de undeva, vei reusi sa duci mai departe ce ai inceput, pentru ca acum crezi din nou ca exista o solutie! Nu te opri, chiar daca acum iti lipseste energia si curajul, ci cere ajutorul!

 

Fecioara

 

Fii cat se poate de detasat si de realist, si priveste lucrurile cu maturitate si seriozitate, pentru ca e nevoie de o atitudine rece pentru a extrage concluzia cea mai buna in acest moment. Ai acumulat in timp experienta necesara acestui eveniment, care cere chibzuinta, cumpatare, intelepciune, aratand ca ai invatat ceva de la lectiile trecutului.

 

Vezi unde ai gresit candva si repara acum, aratand ca stii sa-ti asumi propriile vini atunci cand e cazul, si tot tu esti dispus sa repari greseala. Nu spune lumii ca nu te mai intereseaza trecutul, pentru ca de acolo apar azi cele mai intelepte si potrivite sfaturi de a iesi din impas.

Balanta

 

Nu te juca asa cu banii pe care ii ai la dispozitie! Esti tentat sa faci cumparaturi doar de dragul de a colinda prin magazine, dar ai putea face multe investitii care nu sunt chiar acum necesare sau urgente. Dramuieste bine banii de care dispui, ca nu cumva sa-i canalizezi intr-o directie incomplet analizata si, mai devreme sau mai tarziu, sa-ti dai seama ca nu era momentul pentru asa ceva.

Nu da banii pe haine, pe lucruri care te atrag pe moment, caci moda trece si nu vei purta ceea ce azi zici ca-ti trebuie musai. Chiar nu-ti trebuie, ai sa vezi ca peste o luna nici nu-ti mai place!

 

Scorpion

 

Increderea sta la baza oricarei actiuni in care te implici astazi. Chiar daca nu esti tu initiatorul ei, te alaturi cuiva care deja e direct implicat deoarece te-a convins ca directia in care merge este solida si profitabila. Mergeti mai departe umar la umar, investind in mod echitabil resursele pe care le detine fiecare.

 

Tu stii ceva, celalalt stie altceva, si puneti la un loc aceasta investitie pentru rezultate de care veti beneficia deopotriva la final. Nu are rost sa privesti la tovarasul tau cu suspiciune sau teama, pentru ca totul va merge bine cat fiecare are incredere totala in cel de alaturi.

 

Sagetator

 

Te afli intr-un mediu populat, agitat, zgomotos, dar nu te deranjeaza deloc aceasta animatie! Chiar aveai nevoie de ceva care sa te scoata din rutina sau liniste, pentru ca prea nu se mai intampla nimic nou in preajma ta. O petrecere ad-hoc, o intalnire cu prietenii, o activitate colectiva care aduna un grup mai numeros alaturi de tine s-ar potrivi de minune cu atmosfera vesela care se incinge, si participi cu placere.

 

Chiar daca nu mai esti tu centrul acestei agitatii, preferand sa ramai in banca ta, e o bucurie pentru tine sa-i observi pe ceilalti cum se desfasoara. De regula esti mult mai volubil, dar azi taci foarte mult, fara sa strici insa energia tonica din preajma.

 

Capricorn

 

Esti foarte atasat de ceva din trecut de care inca nu te poti rupe. Fie ca e vorba de amintiri frumoase din care iti alimentezi si acum inima, sau amintiri nu tocmai placute pe care le tot cari dupa tine fara rost, tot acolo in urma te concentrezi, in loc sa fii atent la ce se petrece acum in preajma.

 

E un moment in care te retragi mai mult in vremuri de odinioara care mai au inca un rol in viata ta, poate pentru ca nu ai rezolvat vechi obligatii sau pentru ca simti ca atunci erai mai fericit, mai in siguranta. Ia din trecut doar ceea ce te ajuta, nu cara dupa tine un balast stresant.

 

Varsator

 

Mult asteptata veste buna apare cand nu mai credeai ca este posibil sa se intample. Ai tot stat ca pe ghimpi cu ochii la orizont, sperand sa se iveasca ceva bun, si iata ca rabdarea ta este rasplatita din plin de ceea ce afli chiar azi.

 

Ti s-a promis mai demult acest moment, dar a durat atat de mult incat aproape ca ii luasesi complet gandul, dar niciodata nu trebuie sa-ti pierzi speranta. Finalmente totul capata o alta lumina si iti recapeti optimismul, vazand cu ochii tai ca succesul respectiv este din ce in ce mai aproape de tine.

 

Pesti

 

Se apropie un eveniment care poate deveni un punct de referinta in destin, deci pregateste-te sufleteste! Privesti spre viitor cu un soi de nerabdare si entuziasm, cu elan si chef de actiune, pentru ca ceea ce se prefigureaza la orizont, in fata ochilor tai, suna foarte bine!

 

Implica-te trup si suflet, cu incredere deplina in rezultatele finale, atata doar ca trebuie sa fii constient ca nu vei ajunge repede acolo. Asteapta-te la o evolutie lenta, de lunga durata, dar ai garantii foarte certe ca ceea ce acum visezi sa primesti la destinatie, este posibil, palpabil, nu doar o promisiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *