Câine lăsat să moară afară, în zăpadă, merge pe drum cu ultima sa forță

A nins puternic de 2 zile într-un orășel din Bulgaria când un cuplu local a găsit un câine rănit șchiopătând dureros în viscol. Câinele, numit mai târziu Koki, era îngrădit în straturi de zăpadă lângă un magazin alimentar și tremura și îngheța până la moarte, scrie ilovemydogsomuch.

Cuplul s-a apropiat de câine, dar Koki nu i-a lăsat să-l atingă din cauza la o rănire îngrozitoare.

Când cuplul s-a întors după Koki, bietul câine a mers pe drum cu ultima lui putere și era pe cale să renunțe. Răceala înfiorătoare, împreună cu rănile, l-au aruncat pe Koki într-o lume a durerii și a suferinței și aproape că a renunțat când cuplul l-a găsit din nou.

Cuplul și-a dat seama că puterea în scădere a lui Koki însemna că nu va rezista mult mai mult. L-au învelit cu grijă într-o pătură într-o încercare disperată de a-i salva viața. Cu șoselele blocate din cauza zăpezii, nu au avut altă opțiune decât să-l ducă pe Koki până la casa lor.

Koki a fost plasat lângă revigorant. căldura unui încălzitor în casa salvatorilor săi. S-a simțit mai bine în timp ce i-au uscat blana, dar a refuzat totuși să consume o lingură de întăritor de imunitate. Din fericire, cuplul a reușit să-și câștige încrederea cu ajutorul cârnaților. Micul lor act de bunătate a reaprins spiritul frânt al lui Koki și a decis să se țină de viață cu un reînnoit sentiment de speranță.

 

Koki a primit îngrijiri medicale odată ce transportul a fost curățat. Cuplul i-a găsit apoi o casă pentru totdeauna cu o femeie care locuia la 124 de mile distanță de orașul lor natal. Koki trăiește acum o viață fericită și împlinită cu proaspăta sa mamă și un frate cățeluș! Mulțumim acestui cuplu plin de inimă pentru că îl îngrijește sincer pe Koki!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *