Cele mai șirete zodii. Stai cât mai departe de ele în 2023

Horoscop special despre cele mai prefăcute zodii. Acești nativi sunt foarte șireți și în stare de orice, atunci când vine vorba de ei. Ar trebuie evitați pe cât de mult posibil, pentru că nu aduc nimic bun în viața celor cu care iau contact. Stai departe de ei în anul 2023.

Zodii prefăcute

Mulți par altfel la prima vedere, dar când ajungi să îi cunoști, îți dai seama că nu sunt deloc potriviți. Unii nativi sunt foarte prefăcuți și vor să lase o impresie bună până când apucă să intre pe sub piele următoarelor victime.

În general, Gemenii sunt duali, dar asta nu înseamnă că toți cei născuți în această zodie au două fețe. Totuși, majoritatea dintre ei au plăcerea de a vorbi despre ceilalți, sunt extrem de critici și manipulatori și vor să se asigure că toată lumea este de acord cu ei și nimeni nu le iese din cuvânt. Ei fac tot posibilul să câștige simpatia și încrederea celorlalți, iar mai apoi își arată adevărata față.

Balanțele pur și simplu nu pot ține un secret. Într-adevăr, acești nativi sunt buni ascultători, dau sfaturi bune, dar apoi  vor da de veste noutățile aflate. Chiar dacă vor promite că nu spun nimănui, acești nativi nu se vor putea abține. Se simt mereu prost pentru ceea ce fac și îți vor promite că nu se mai repetă, dar apoi o vor comite din nou.

Nativii de care să te ferești

Săgetătorilor le place mult să mintă. Nativul din această zodie este foarte bun în a manipula alte persoane, ceea ce îl face să fie cu două fețe. Câștigă foarte ușor încrederea celorlalți, asta pentru a aduna informații despre aceștia. Când este sigur că îi are cu ceva la mână, se va îndepărta și va profita pe cât posibil de ceea ce știe pentru a se face plăcut în alt grup.

Și Fecioarele sunt foarte false, dar mai au și moment în care sunt sinceri. Au două fețe pentru că nu își dezvăluie intențiile reale oamenilor și se prefac a fi nevinovați și inofensivi. Sunt foarte atenți la detalii, critici și ambițioși, astfel încât nu renunță la planul lor până nu îl văd îndeplinit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *