Cum să-ți crești părul gros și puternic peste noapte cu doar 3 ingrediente

Nu cunosc nici măcar un om care să nu-și dorească să aibă un păr des, mătăsos, strălucitor, frumos. Oamenii cheltuiesc enorm pe produse de îngrijire a părului în fiecare an. Și, asta fără a lua în calcul vizitele la salon!

Există o serie de lucruri care afectează starea podoabei noastre capilare. Acestea sunt:

  • Sănătate generală și nutriție
  • Genetica
  • Coafarea părului, inclusiv îndreptarea și uscarea
  • Vopsirea părului
  • Factori de mediu cum ar fi soarele și poluarea
  • Luarea anumitor medicamente pe bază de rețetă
  • Fumat
  • Sunt mai multe, dar cred că înțelegi esența.

Din fericire, există un tonic pentru păr pe care îl poți face cu ușurință acasă și care nu costă mulți bani. Acest tonic vă poate întări părul, poate inversa daunele cauzate de factorii de mai sus și îl poate regenera într-un timp scurt, astfel încât să-i redea sănătatea și frumusețea de altădată.

Tonic natural pentru păr gros, strălucitor, cu creștere rapidă

Ingrediente:

1 galbenus de ou
1 lingura de miere
2 linguri de ulei de ricin

Instrucțiuni:

Combinați toate ingredientele enumerate într-un castron și amestecați-le bine (poate fi necesar să dublați sau să tripliți rețeta, în funcție de lungimea părului). Aplicați mai întâi pe scalp și rădăcinile părului, apoi aplicați amestecul rămas pe restul părului. Puneți-vă o cască de duș pentru a vă acoperi tot părul și lăsați-l să funcționeze timp de 2 – 4 ore. Apoi, spălați și aplicați balsamul pe păr ca de obicei.

Folosește o dată sau de două ori pe săptămână și în aproximativ 2 luni vei fi uimit de cât de frumos este părul tău!

De ce funcționează atât de bine acest tonic:

1. Gălbenușul de ou

Gălbenușul de ou conține proteine, acizi grași și vitamine care îți vor întări părul. Vitamina A din gălbenușul de ou ajută la hidratarea și promovarea creșterii părului. Și, lecitina din gălbenușul de ou ajută la protejarea părului de fragilitate și rupere.

2. Miere

Mierea este plină de antioxidanți care catifelează, netezesc și oferă scalpului și foliculilor de păr un impuls! Părul sănătos și frumos începe cu un scalp sănătos! Așadar, mierea nu numai că vă face părul să arate sănătos, ci face părul să crească mai repede! De asemenea, zahărul din miere hidratează și ajută la prevenirea căderii părului.

3. Ulei de ricin

Uleiul de ricin este un ulei vegetal care conține aminoacidul Ricinoleic. Acest aminoacid are capacitatea de a pătrunde adânc în scalpul părului și foliculii. Acest lucru le permite tuturor acelor nutrienți frumoși să pătrundă adânc în păr și scalp pentru a-și face minuni. Uleiul de ricin ajută, de asemenea, la reglarea nivelului pH-ului scalpului, elimină mătreața și protejează părul de factorii de mediu nocivi.

Așadar, încearcă acest remediu simplu și spune-ne cum funcționează pentru tine în comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *