Doliu uriaș! A murit unul dintre cei mai cunoscuți medici din România. Pierderea este imensă

Doliu la nivel național! Un mare doctor s-a stins din viață la doar 66 de ani. România a pierdut unul dintre cei mai buni medici pediatri din câți a avut. Iată despre cine este vorba.

România este în doliu, după ce Profesorul Doctor Dumitru Matei, președintele Societății Academice de Medicină de Familie, s-a stins din viață luni, 9 ianuarie 2023, la doar 66 de ani. Nefericitul anunț a fost făcut de către Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

„Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București a pierdut ieri (9 ianuarie 2023) unul dintre cei mai prețioși reprezentanți ai comunității sale academice. Profesorul Dumitru Matei, Președintele Societății Academice de Medicină de Familie, Șeful Disciplinei de Medicină de Familie, Șeful Clinicii de Pediatrie III a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” București, a fost motorul școlii moderne de Medicină de Familie.


Personalitate marcantă a Pediatriei și Medicinei de Familie, Profesorul Dumitru Matei, a fost un om sufletist, profesionist, a avut viziune, a creat generații de medici de familie. Cadrele didactice, studenții și medicii rezidenți ai Universității noastre aduc, cu respect profund și dragoste, un ultim omagiu Profesorului Dumitru Matei și sunt alături de familia îndurerată”, este scris pe site-ul oficial al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *