După ce am început să beau această băutură, nu m-am mai îngrășat niciodată!

Multe femei, precum și bărbații, se luptă cu ceea ce mănâncă în fiecare zi, astfel încât să nu le afecteze greutatea corporală.

Astăzi vă vom dezvălui rețeta pentru o băutură suplimentară sănătoasă care luptă cu greutatea pe mai multe fronturi. Acest lucru vă va asigura că, odată ce ați slăbit, va fi permanent. Este bogată în antioxidanţi şi reprezintă o sursă excelentă de vitamine.

Pe de o parte, această băutură face metabolismul dvs. mai rapid și, prin urmare, se vor arde mai multe calorii.

De asemenea, vă alimentează corpul cu suficientă energie și, în același timp, suprimă foamea. Cu alte cuvinte, te vei simți sătul și vei avea în continuare suficientă putere în timpul zilei.

Și, în cele din urmă, al treilea efect, nu mai puțin important, este curățarea intestinelor de depozite sau resturi nedigerate și, de asemenea, detoxifierea internă a corpului.

Cauza creșterii în greutate se datoreaza toxinelor, pe care organismul încearcă să le izoleze, stocându-le în grăsimi, în loc să le elimine.

Băutură puternică pentru detoxifiere și slăbire

Baza acestei băuturi sunt 2 ingrediente extra sănătoase:
– seminte de in,
– semințe chia.

S-a demonstrat că semințele de in sunt eficiente în scăderea nivelului zahărului din sânge (ajută la diabet), ceea ce reduce semnificativ pofta de mâncare. În plus, sunt un produs de curățare a colonului foarte eficient.

Semințele de chia, pe de altă parte, sunt o sursă excelentă de energie. Chiar și o cantitate mică îți potolește foamea o perioadă relativ lungă de timp.

Avantajul acestei băuturi: este un produs natural, care nu are efecte secundare adverse asupra organismului.

Pregătirea
Pentru a pregăti băutura noastră veți avea nevoie de 1 lingură de semințe de in și 1 lingură de semințe de chia. Acestea vor fi măcinate cu ajutorul unei râșnițe de condimente.

Mod de preparare:
1. Mai întâi fierbeți aproximativ 0,5 – 0,7 litri de apă seara și turnați-o într-un termos.

2. Apoi se adaugă în apă semințele măcinate de in și chia, se închide termosul și se lasă să stea până dimineața. Dimineața, băutura pentru slăbit este gata!

Băutura o poți consuma fierbinte (recomandat) sau chiar rece, depinde de tine. Opțional, după gust, se poate adăuga suc de lămâie. Se bea treptat în timpul dimineții. Vă va menține energizat până la prânz.

O puteți bea filtrată, dar datorită fibrelor este recomandat să o beți împreună cu semințele. Lichidul poate fi ușor gelatinos, ceea ce este un semn că l-ați pregătit corect.

Pentru a slăbi, consumați băutura timp de 10 zile consecutive. De asemenea, după ce ați atins greutatea ideală, este recomandat să o consumați în continuare. Utilizarea ei nu este limitată în timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *