Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, show la nuntă: „Josephine a dansat balet, s-a făcut cerc în jurul ei”/ Foto exclusiv

Smiley și Gina Pistol au devenit soț și soție, sâmbătă, 27 mai, în cadrul unui eveniment discret, desfășurat la Palatul Snagov, unde fiica lor, Josephine, a făcut spectacol. Micuța, în vârstă de 2 ani, a fost alături de părinți la căsătoria civilă și la cununia religioasă și le-a stârnit zâmbete invitaților, cu atitudinea dezinvoltă.

Ulterior, i-a însoțit și la petrecerea organizată într-o locație de vis, aflată la liziera Pădurii Snagov. După ce au devenit soț și soție, Smiley și Gina Pistol au oferit declarații presei și au dezvăluit destinația în care vor pleca în luna de miere, cum i-au explicat fiicei lor ce înseamnă ziua nunții pentru ei, dar și care este melodia pe care vor dansa valsul mirilor.

Josephine a fost și încă este doar că, la un moment dat, va pleca acasă, pentru că părinții știu că cei mici au rutina lor și nu este bine să îi scoți din rutina lor. Am înțeles că a avut un moment artistic în fața invitaților”, ne-a declarat Gina Pistol, înainte de petrecerea de nuntă la care sunt așteptați 300 de invitați. De altfel, fosta prezentatoare tv a mărturisit că nu a putut să-și stăpânească emoțiile și a izbucnit în lacrimi, în timpul slujbei religioase.

 

„Da, Josephine a dansat balet, pentru că am avut un cvartet care ne-a cântat, a dansat, s-a făcut cerc în jurul ei, a fost foarte frumos. Ea răspunde foarte prompt la tot ce înseamnă muzică”, a completat Smiley.

Cei doi au dezvăluit și care este melodia pe care vor deschide seara, iar pentru dansul mirilor au ales piesa „Dance me to the end of love”, a celebrului Leonard Cohen.

 

„E o piesă care nouă ne place foarte mult, am zis că nu e o alegere atât de evidentă, e o alegere care ne caracterizează foarte tare. Noi considerăm că dansăm toți trei prin viață și ne dorim să dansăm până la finalul dragostei”, a spus Smiley.

Gina și Smiley i-au explicat micuței ce reprezintă ziua de 27 mai pentru întreaga familie.

Eu i-am spus că astăzi este o zi foarte importantă pentru noi, că apreciez că este un copil înțelegător și bun”, a mărturisit Gina Pistol. „Eu i-am spus că mergem la bal”, a completat Smiley.

Smiley și Gina Pistol, lună de miere în sudul Franței

 

Smiley și Gina au stabilit și destinația pentru luna de miere și au dezvăluit că vor pleca în sudul Franței. „Luna de miere urmează peste o săptămână, în sudul Franței”, a spus Smiley, precizând că Gina Pistol a fost cea care a ales destinația.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *