Gabriela Cristea, anunț de ultimă de oră! Prezentatoarea și-a îndeplinit cel mai mare vis: “A fost un drum lung!”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, este iubită de fani și are o  carieră de succes, precum și o familie minunată. Vedeta a făcut acum un anunț mult așteptat, prin care a transmis un mesaj importat.

Gabriela Cristea și-a deschis o nouă afacere

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, care are o mulțime de fani. Este foarte apropiată de ei și îi ține la curent cu tot ce este nou în viața ei. Vedeta radiază de fericire acum, după ce și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe.

 

Vedeta și-a îndeplinit un vis la care muncea de mult timp și care acum a făcut-o o femeie împlinită. Este o femeie care, inainte de toate, se iubește pe sine și are mare grijă să arate mereu bine. Își acordă o atenție deosebită și este o femeie foarte frumoasă.

Astfel, a luat decizia de a întemeia o afacere în acest sens. Gabriela Cristea a anunțat în mediul online faptul că și-a lansat propria linie vestimentară,

„A fost un drum lung de la idee la faptă și sunt conștientă că mai am mult de muncă alături de echipa inimoasă alături de care am lucrat, dar suntem pregătiți și dornici să vă oferim lucruri frumoase.

12.12.2022 va deveni o zi importantă pentru mine, va fi ziua în care îmi deschid unul dintre visurile mele în fața voastră.”,  a scris Gabriela Cristea.

Gabriela nu va croi singură hainele, dar se va implica foarte mult în afacere. Vedeta a mărturisit că ea va alege materialele și se va ocupa de partea de creație în ceea ce privește hainele și accesoriile vândute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *