Horoscop de weekend 24-25 decembrie. Un Crăciun de poveste pentru aceste zodii

Crăciunul va fi o zi în care cei mai mulți nativi se vor bucura de sărbători în compania persoanelor dragi. Există și unele excepții. Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

 

Zodia Berbec

Planurile pe care le-ai făcut de Sărbători încep să prindă contur. Te simți împlinit în mijlocul celor care te iubesc și nimic nu pare să îți strice buna dispoziție. Ziua de Crăciun te surprinde gândindu-te la schimbări. Partenerul de viață te susține în deciziile pe care le vei lua.

Zodia Taur

O persoană din anturajul tău aruncă în stânga și în dreapta cu minciuni. Nu crede o vorbă din ce spune această persoană și las-o să vorbească. Primești o veste deosebită din partea unui membru al familiei. Ai ocazia să îți petreci Crăciunul în compania celor dragi și te bucuri de liniște și odihnă.

 

Zodia Gemeni

Să nu te lași păcălit de aparențe. Cineva încearcă să se bage în treburile tale, dar tu nu trebuie să îl lași. Nu îți pune încrederea în persoane care îți par suspecte. Vei face unele promisiuni în ziua de Crăciun pe care ar fi bine să le respecți. În caz contrar, toți din anturajul tău își vor pierde încrederea în tine.

 

Zodia Rac

Ai tendința de a te lăsa doborât de o situație ivită din senin. Nu lăsa dezamăgirea să îți strice sărbătorile și gândește pozitiv. Sunt șanse să primești o sumă frumușică de bani de Crăciun. Se întrevăd posibilități de a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită.

 

Zodia Leu

Te gândești doar la iubire astăzi. Dacă ai deja o relație, te apuci să visezi frumos alături de partenerul de viață și faceți planuri de viitor. Dacă ziua de Crăciun te pune în fața unei decizii importante, nu ezita să îți asculți intuiția și să ai încredere în forțele personale.

Zodia Fecioară

Ajunul Crăciunului te găsește nostalgic. Îți este dor de unele momente frumaose din trecut și te gândești la o iubire pierdută. Entuziasmul te cuprinde de Crăciun. Acum este momentul ideal să te gândești la planuri de viitor.

 

Zodia Balanță

Atmosfera se încinge în jurul tău. Pare că mocnesc conflicte la tot pasul. Încearcă să te ții departe de probleme. Evită excesul alimentar, pentru că nu vrei să îți petreci Crăciunul având o stare de greață continuă. Ai grijă la ce mănânci.

 

Zodia Scorpion

Familia îți stă alături în această perioadă și ai ocazia să discuți cu ai tăi despre ceea ce te macină. Ai ocazia să petreci o noapte de vis alături de persoana iubită. În timpul zilei vei primi vizita unor rude.

 

Zodia Săgetător

Ziua de Ajun te prinde gândindu-te profund la o decizie de maximă importanță. Nu te grăbi și analizează atent opțiunile pe care le ai la dispoziție. O persoană te surprinde cu un cadou de Crăciun la care nu te așteptai. Spre seară, ești invitat la o petrecere.

 

Zodia Capricorn

Ai o discuție în contradictoriu cu cineva care încearcă să își impună cu orice preț punctul de vedere. Încearcă să nu te cerți prea tare din această cauză. Ai la dispoziție o rezervă inepuizabilă de energie. Ai chef să petreci la maxim acest Crăciun și să te bucuri de fiecare moment.

 

Zodia Vărsător

Totul îți merge strună. Toți cei din jurul tău te apreciază și te fac să te simți împlinit sufletește. Ai o discuție benefică cu persoana iubită, care te binedispune. Vrei un Crăciun liniștit, fără pic de agitație.

 

Zodia Pești

Fii moderat în decizii și nu îți pune toată încrederea într-o persoană despre care știi foarte puține. Ziua de Crăciun îți este tulburată o rudă cu care intri într-o ceartă. Pentru a evita suferința, nu pune la suflet vorbele spuse la nervi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *