Horoscop Decembrie. O luna plina de entuziasm şi încredere, însă cateva zodii vor avea parte de probleme.

În această lună predomină entuziasmul, încrederea și impresia că orice este posibil. Dar la fel de bine se pot manifesta și lipsa de măsură, nesocotința și imprudența.

Din această cauză, pentru a trăi doar influențele pozitive și a ne feri de cele neplăcute, este bine ca, înainte de a întreprinde o acțiune importantă, să apreciem cât mai just resursele de care dispunem și să cântărim bine raportul risc-beneficii.

 

SĂGETĂTOR 22.11-21.12

Veștile sunt amestecate, iar cele rele tind să te aducă în pragul depresiei. Ai nevoie doar de mai multă răbdare, pentru că ai tendința să dramatizezi fără motiv. În compensație, relația sentimentală revine pe făgașul normal, iar sfârșitul de an te va găsi cu buzunarele pline, un motiv în plus să-ți revină optimismul și zâmbetul pe buze.

 

CAPRICORN 22.12-19.01

Mottoul lunii este „Love is in the air, așa că, vrei, nu vrei, dragostea tot te va găsi. Iar dacă viața ta amoroasă se va schimba peste noapte, nu e exclus ca și cea profesională să prindă avânt. Noul an se anunță de pe acum a fi unul excelent.

 

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Nu știm ce i-ai scris lui Moș Crăciun, cert e că trebuie să fi fost cuminte anul acesta, fiindcă va veni cu tolba plină. Vei avea o lună perfectă atât pe plan profesional și personal, cât și financiar, iar viața ta se va schimba cu 180 de grade curând.

PEȘTI 19.02-20.03

Dacă la locul de muncă va trebui să-ți dublezi eforturile pentru a-ți duce proiectele la bun sfârșit, dragostea îți va bate la ușă nechemată, când te vei aștepta mai puțin. Nu e exclus, așadar, ca sfârșitul de an să te găsească alături de un alt partener.

 

BERBEC 21.03-20.04

Te vei bucura de o lună „wow” din toate punctele de vedere: dragostea, cariera și finanțele vor fi favorizate, ca atare ar fi bine să profiți de cadoul astral. Atenție însă, dacă te gândești la o relație extraconjugală. Acolo nu-ți va surâde norocul!

 

TAUR 21.04-21.05

Relațiile sociale și familiale sunt la cote maxime, iar criza amoroasă pe care ai traversat-o recent este și ea pe cale să se sfârșească. Singurul punct vulnerabil îl reprezintă finanțele, așadar ai mare grijă cum îți manageriezi banii în acest interval!

 

GEMENI 22.05-21.06

O lună perfectă pentru socializare și distracție, în schimb, relația cu partenerul tinde să se răcească. Din păcate, oboseala și stresul au un cuvânt greu de spus asupra stării tale de sănătate, deci ar fi bine să nu mai neglijezi orele de odihnă.

 

RAC 22.06-22.07

În acest interval, te vei permanentiza la muncă, spre disperarea prietenilor și a familiei. Efortul îți va fi răsplătit însă peste așteptări, pentru că cineva din anturajul profesional a pus ochii pe tine și cât de curând vei îmbina dragostea cu afacerile.

 

LEU 23.07-22.08

Este o lună a progreselor la toate nivelurile, iar dacă vei ști să-ți joci cartea cum trebuie, vei avea doar de câștigat. O atenție deosebită va trebui să acorzi însă relației de cuplu, deoarece, chiar dacă te-ai conciliat cu partenerul, încă nu stai pe roze.

 

FECIOARĂ 23.08-22.09

Nu este exclus ca acum, pe ultima sută de metri, să ți se ivească oportunitatea de a-ți schimba jobul. Chiar dacă te temi de schimbare, ar fi bine să nu eziți, o astfel de șansă primești o dată în viață! Consider-o un cadou de la Moș Crăciun!

 

BALANȚĂ 23.09-22.10

Agitația finalului de an te va lovi din toate părțile, iar cel mai tare, în plan sentimental. Dacă profesional și material îți vei reveni imediat, relația de cuplu s-ar putea să nu mai reziste, și asta fiindcă la orizont se arată o nouă dragoste.

 

SCORPION 23.10-21.11

În această lună, vor apărea tensiuni pe toate planurile, cu predilecție în cel personal. Relația cu partenerul este extrem de încordată și e foarte important să dai dovadă de diplomație. Finele anului îți va aduce însă o surpriză foarte plăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *