Horoscop rune pentru luna aprilie 2023. Gemenii vor da lovitura, Scorpionii castiga pe toate planurile

Horoscop rune aprilie 2023: Mihai Voropchievici aduce previziunile pentru cea de-a patra lună a acestui an. A doua lună a primăverii se anunță anevoioasă pentru câteva zodii. E luna păcălelilor, dar runele nu vin să ne păcălească!

Horoscop rune pentru luna aprilie 2023. Previziunile lui Mihai Voropchievici

 

BERBEC

Pentru Berbeci, luna aprilie este una mai anevoioasă, puțin mai complicată. Vor trebui să ai aibă forță, putere, tărie să depășească niște zile mai puțin plăcute. Vor avea zile mai grele, cu multă muncă, zile în care supărarea s-ar putea să îi cuprindă. Pot avea și mici altercații cu colegii sau membrii familiei. Runele îi încurajează să fie puternici și rezistenți. Ei pot să depășească orice necaz.

 

TAUR

 

Taurii, în aprilie 2023, au ceva interesant. Este o lună în care nativii de pământ se vor înconjura de o aură de mister. Vor fi mai enigmatici, mai taciturni. Vor surprinde mai mult. Caută să se retragă. Aura aceasta de mister e foarte greu de devoalat. Pentru cei care vin în contact cu Taurii, dacă văd că nu răspund la anumite întrebări, mai bine să îi lase în pace, să nu îi provoace.

 

GEMENI

 

Gemenii sunt favorizați de astre. Vor da lovitura și se va produce un salt uriaș în existența lor. Aveau nevoie de o astfel de veste întrucât sunt oameni harnici și plini de energie. Racii, în schimb, sunt mai tensionați. În fiecare zi pot apărea motive de îngrijorare. Vor susține câte o mică bătălie. Runa îi sfătuiește pe acești nativi să nu se panicheze, căci vor câștiga sigur în orice bătălie s-ar implica.

LEU

 

Leii primesc un mesaj dublu. Sunt sfătuiți, în primul rând, să se relaxeze. Apoi, să nu își mai facă probleme privind starea de sănătate a unei persoane apropiate, a vreunei rude. Oamenii pentru care își fac griji se bucură de o sănătate excelentă. E bine să nu mai fie tensionați.

 

FECIOARA

 

Fecioara are o lună în care vor putea rezolva probleme arzătoare doar angajând o discuție sinceri cu ceilalți membri ai familiei. E mai complicat pentru Fecioare, pentru că de obicei fac după cum le taie capul. Ele sunt mai individualiste de fel.

 

BALANTA

 

Balanțele trebuie să își consolideze poziția în familie, în societate, dar și la locul de muncă. Dacă se mobilizează și aplică tot ce vor nu au decât de câștigat. Trebuie să își mobilizeze foate forțele pentru a li se recunoaște calitățile și meritele.

SCORPION

 

Scorpionii îl au pe Wunjo în luna aprilie 2023. Pe tot parcursul lunii, ei sunt feriți de orice primejdie. Ei au de câștigat pe toate planurile.

 

SAGETATOR

 

Săgetătorii au parte de o suită de schimbări majore care vor începe chiar din primele zile a lunii. Orice înseamnă schimbare, în cazul lor, e aducătoare de lucruri benefice, mai ales acum, primăvara.

 

CAPRICORN

 

Capricornii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase toate necazurile în urmă și să se pregătească pentru o lună mult mai bună decât luna lui Mărțișor.

 

VARSATOR

 

Vărsătorii sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Nativii de aer n-au prea vrut să se conformeze realităților din jur și, ca atare, aprilie vine cu tensiuni constante. Trebuie să dea dovadă de foarte multă prudență pentru a nu intra în stări conflictuale.

 

PESTI

 

Peștișorii sunt sfătuiți să abordeze altfel problemele care îi macină. Nativii de apă trebuie să schimbe tactica, asta dacă vor să le meargă bine. Dacă au fost blânzi, e bine să fie mai duri. Dacă au fost prea duri, ar fi bine să aducă puțină bunătate în sufletul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *