Luna Nouă în Leu 16 august 2023. Ce trebuie să simplificăm în viețile noastre?

Luna Nouă a Leului sosește pe 16 august 2023 și aduce începutul unui ciclu lunar proaspăt. Pe măsură ce ciclul lunar începe, putem șterge ceea ce nu ne mai priește în propriile noastre vieți, mai ales când vine vorba de emoțiile noastre.

Luna Nouă oferă o resetare și ne poate ghida să evoluăm în ceea ce simțim despre orice. Lunile Noi sunt, de asemenea, un moment puternic pentru a stabili intenții pentru săptămânile următoare. Putem folosi energiile Lunii Noi pentru a ne clarifica pe ce dorim să ne concentrăm în viața noastră.

Luna Nouă a Leului oferă un val frumos de energie pentru a ne sprijini în acest sens. Ne poate inspira să intrăm în contact cu pasiunile noastre, să ne întoarcem la proiecte sau hobby-uri de care am uitat și să dăm prioritate bucuriei și ușurinței.

Una dintre cele mai înalte octave ale energiei Leului este calitatea simplității.

Când simplificăm, viața poate deveni mai ușoară, mai ușoară din punct de vedere emoțional și ne este mai ușor să facem loc pentru bucurie.

Ce trebuie să simplifici în viața ta? Unde complici prea mult o situație sau permiți emoțiilor tale să înrăutățească situația decât este?

Luna Nouă in Leu activează inima și Venus retrograd

Venus, care deși încă călătorește retrograd, este, de asemenea, foarte activă în această Lună Nouă din august. Dacă Venus Retrograd a fost activ pentru tine, această Lună Nouă ar putea aduce lucrurile la un punct culminant.

Venus Retrograd tinde să stârnească probleme de relație, aceasta nu este doar relația cu ceilalți, ci și relația noastră cu banii și valoarea noastră de sine.

Când vine vorba de relațiile noastre cu ceilalți, Venus Retrograd poate activa declanșatoare pentru stabilirea limitelor, învățarea să navigheze în conflict și învățarea când să plece.

Venus Retrograd poate expune, de asemenea, blocaje în jurul dăruirii și primirii iubirii în viața noastră, iar uneori o anumită relație poate fi un profesor în a ne ajuta să realizăm acest lucru.

De fapt, dacă ai de-a face cu un conflict relațional în acest moment, fă un pas înapoi și vezi dacă îl poți privi dintr-o perspecitva mai spirituală. Cum te ghidează această situație să te iubești mai mult? Cum te ajută această situație să primești mai multă iubire?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *