Mască cu zaț de cafea – Te ajută să scapi de cearcăne şi pungile de sub ochi

Mai jos vă prezentăm o mască simplă din 2 ingrediente cu cafea măcinată și ulei de nucă de cocos pentru numeroasele problemelor legate de zona ochilor, împreună cu avantajele sale:

 

BENEFICII:

– Cafeaua conține cafeină aceasta ajutând la protejarea celulelor împotriva radiațiilor UV și la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii, reducând astfel ridurile timpurii.

– Cofeina din cafea poate întării și netezi piele ,lupta cu radicalii liberi , să reducă cearcănele de sub ochii și ridurile din jurul acestora.

 

– Cafeaua are proprietăți antiinflamatorii care pot ajuta la reducerea înroșirii pielii.

 

– Cofeina promovează circulația sănătoasă și reducerea inflamațiilor având ca rezultat diminuarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi.

– Uleiul de cocos hidratează zona de sub ochi și o păstrează moale și netedă. Împiedică uscarea acestei zone, reducând astfel ridurile. Pielea uscată este predispusă la riduri timpurii ,iar uleiul de cocos vă ajută să țineți piele hidratată.

 

– Masca de ochi utilizată periodic hidratează zona de sub ochi menținând-o moale și netedă, reduce umflarea pungilor de sub ochi și a cearcănelor, previne ridurile precoce și diminuează ridurile prezente etc.

 

– Masca este foarte ușor de făcut pentru că conține ingrediente care se găsesc în orice casa!

Lucrurile de care ai nevoie pentru prepararea măștii:

-2 linguri de cafea organică măcinată.

 

-2 linguri de ulei de nucă de cocos extra virgin.

Prepararea măștii:

Pentru a face și utiliza masca pentru ochi, puneți lingurile de cafea pudră într-un castron

 

Apoi adăugați 2 linguri (raport egal sau proporții egale) de ulei de nucă de cocos.

Acum, curățați-vă fața foarte bine și aplicați amestecul (masca pentru ochi )pe care tocmai l-ați pregătit pe zona de sub ochi.

 

Păstrați-l timp de 15 minute, apoi îndepărtați excesul de praf de cafea, deoarece trebuie să masați zona . Masați zona de sub ochi cu degetul inelar ușor timp de aproximativ 3- 4 minute și apoi ștergeți uleiul.

 

Puteți să dormiți cu ea după acest pas sau să o spălați folosind un produs de curățare ușoară (dacă folosiți masca în timpul zilei). Utilizați masca de 3-4 ori pe săptămână pentru rezultate rapide.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *