Mască de roșii pentru o piele netedă și impecabilă

Mască de roșii pentru o piele impecabilă

Vreau să vă avertizez imediat: din păcate, această mască uimitoare nu este potrivită persoanelor cu pielea foarte sensibilă și celor care sunt predispuse la alergii.

Roșiile sunt un produs unic care afectează eficient și rapid pielea. Este un păcat să nu încerci acest remediu eficient!

Pori dilatati, inflamatii, roseata, cicatrici neplacute: o rosie poate face fata multor imperfectiuni ale pielii si o poate reimprospata. Aceasta este metoda cea mai bugetară pentru îmbunătățirea rapidă a aspectului pielii.

 

Mască de roșii
Puteți folosi atât o felie de roșii, cât și un piure de roșii: efectul nu va dura mult. Lasă masca pe față, apoi clătește cu apă caldă și folosește un tonic hidratant.

Poți lăsa masca să acționeze aproximativ o oră, dar chiar și 15 minute vor fi suficiente pentru a-ți transforma pielea!

 

Această mască este foarte bună pentru pielea cu probleme: ameliorează imediat inflamația! Întregul secret este că aciditatea roșiilor ajută la reglarea echilibrului pH-ului pielii.

De asemenea, vitaminele A, C, E si B6, prezente in rosii, maresc tonusul pielii, netezesc ridurile, imbunatatesc circulatia sangelui si tenul.

Mască de roșii – primul lucru de făcut dacă vrei ca pielea ta să arate perfect. Încearcă, sunt sigur că vei fi foarte mulțumit de rezultat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *