Mihai Voropchievici a facut anuntul! Zodiile norocoase in 2023. Vor avea noroc pe toate planurile

Zodiile norocoase in 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit, la Antena 3, care sunt zodiile norocoase in anul 2023.

„Vine 2023 si practic pentru toata lumea e un an extraordinar de bun, dar cate o zodie e mai norocoasa.”

ZODIILE DE AER

GEMENI

Lunile norocoase pentru Gemenii sunt mai si iunie. Sunt cele mai norocoase. Este perioada in care isi pot indeplini cu usurinta toate proiectele. In lunile ianuarie si octombrie sa nu faca risipa de energie. Se vor bucura de inspiratie.

BALANTA

Balantele sunt cele mai norocoase. Se vor simti in largul lor toamna. Vor beneficia de sprijinul astrelor in septembrie si octombrie. Vor primi cele mai bune vesti. Pot obtine si o promovare la locul de munca. Se pot indragosti nebuneste. Au noroc la bani si in dragoste. Se vor bucura de un an excelent.

VARSATOR

Varsatorii vor avea mai mult noroc in ianuarie si februarie. Vor trece mai usor peste obstacole si vor da dovada de eficienta si concentrare. Se vor bucura de armonie in viata de cuplu. Se vor simti mai increzatori. Sfatul este sa profite din plin de aceste oportunitati.

ZODIILE DE APA

RAC

Energie, pofta de viata si mult noroc in lunile iunie si iulie pentru nativii din zodia Rac. Ar fi bine sa se bucure de aceste luni, avand in vedere ca fac parte din ghinionistii anului 2023. Multe lucruri nu vor functiona cum isi doresc.

SCORPION

Scorpionii vor fi extrem de norocosi, dar in octombrie si noiembrie. Din punct de vedere financiar, norocul lor se extinde pe parcursul intregului an. Nu vor avea blocaje care sa-i impiedice sa-i actioneze.

PESTI

Pestii vor avea luni bune in februarie si martie. Sunt creativi, iar asta va fi o calitate pe care o vor sustine in acest an. Lunile mai si aprilie sunt doua luni in care trebuie sa-si pune la contributie imaginatia si creativitatea. Vor avea sansa sa intalneasca marea dragoste sau sa-si consolideze relatia.

ZODIILE DE FOC

BERBEC

Berbecul nu va avea noroc doar la bani, ci si la dragoste in lunile iulie si august. Sa profite la maxim de aceste perioade. Anul 2023 nu va fi atat de bun pe ramura iubire. Se pot confrunta cu probleme in relatia de cuplu. Pot ajunge chiar si la despartire.

LEU

Leii vor avea sansa lor de reusita in noiembrie si decembrie 2023. Pot profita din plin de aceasta situatie pentru ca nu vor avea un an usor. In cariera si sanatate se pot confrunta cu obstacole.

SAGETATOR

Sagetatorii pot da lovitura in martie si aprilie. Universul ii va recompensa in 2023 pentru toata munca depusa. Vor avea un an excelent din punct de vedere financiar.

ZODIILE DE PAMANT

TAUR

Taurul se va simti excelent in lunile aprilie si mai. Este una dintre cele patru zodii care va incepe cu dreptul in noul an. Trebuie sa profite de aceasta perioada mai ales in sectorul dragostei. Armonia in cuplu ii poate influenta pozitiv in toate sectoarele de viata.

FECIOARA

Fecioarele vor avea luni de bucurie, in septembrie si august. Va fi un an fabulos din punct de vedere financiar. Vor avea capacitatea de a-si transforma defectele in calitati.

CAPRICORN

Capricornii sunt loviti de ghinion in dragoste, vor fi totusi feriti de necazuri in lunile ianuarie si decembrie. In rest, vor avea un an bun. Sectorul dragostei va trebui bine consolidat. Cei singuri pot intalni multe obstacole si vor fi nelinistiti sufleteste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *