Prăjitură marmorată – Se pregătește repede și este foarte pufoasă. Merită încercată

Ingrediente: 5 oua, 14 linguri zahar, 14 linguri faina, 14 linguri lapte, 12 linguri ulei, 1 pliculet praf de copt, 1 pliculet zahar vanilat, 2 linguri cacao, esenta dupa gust.

 

Mod de preparare: Bateti galbenusurile de ou cu zaharul, adaugati treptat uleiul si faina, laptele si praful de copt.

Ingrediente: 5 oua, 14 linguri zahar, 14 linguri faina, 14 linguri lapte, 12 linguri ulei, 1 pliculet praf de copt, 1 pliculet zahar vanilat, 2 linguri cacao, esenta dupa gust.

Mod de preparare: Bateti galbenusurile de ou cu zaharul, adaugati treptat uleiul si faina, laptele si praful de copt.

Se bat cele 5 albusuri si se combina cu amestecul anterior. Se adauga esenta si zaharul vanilat. Se amesteca.

 

Se toarna jumatate din amestec intr-o tava unsa si se adauga 2 linguri de pudra de cacao in cealalta jumatate si se amesteca.

 

Se toarna peste prima parte si se aplatizeaza partea intunecata peste tot amestecul cu o furculita.

Se coace intr-un cuptor preincalzit la 200 C timp de 25 de minute.

Se raceste prajitura finita, se presara cu zahar pudra si se taie cubulete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *