Prognoza METEO până pe 1 mai. Cum va fi vremea

Adiminstrația Națională de Meteorologie a emis vineri, 31 martie 2023, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Luna aprilie va fi o vreme a extremelor, dacă în primele zile vor fi temperaturi de iarnă, spre finalul intervalului, vremea va deveni frumoasă, însorită și caldă.

Săptămâna 3 – 10 aprilie 2023

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor nord-vestice, unde regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în sudul țării.

Săptămâna 10 – 17 aprilie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 17 – 24 aprilie 2023

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 24 aprilie – 1 mai 2023

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în zonele montane și sub-montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, potrivit ANM.

Cum va fi vremea în București potrivit AccuWeather

Și în Capitală, vremea în următoarele zile va fi extrem de schimbătoare, dacă în weekend temperatura se va apropia de 20 de grade, de luni se va face frig, noaptea fiind chiar și valori negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *