Rețetă fără coacere, gata 10 minute – Un desert senzațional, din pișcoturi cu cremă, ciocolată și piersici

Despre Relații

Rețetă fără coacere, gata 10 minute – Un desert senzațional, din pișcoturi cu cremă, ciocolată și piersici

 

 

Deliciu fără coacere, gata în doar 10 minute – Un desert senzațional din pișcoturi cu cremă, ciocolată și piersici! Pentru a-l pregăti, veți avea nevoie de…

 

Ingrediente

 

250 g brânză de vaci

375 ml lapte

2 linguri zahăr

15 g gelatină

1 pachet de pișcoturi

70 g dulceață de piersici

3 piersici

1 lingură cacao

Esență de rom

Câteva linguri de lapte (pentru stropirea pișcoturilor)

150 g ciocolată

200 ml frișcă

Vișine pentru decorare

Cum se prepară?

Punem gelatina în lapte și lăsăm la foc mic să se încălzească.

 

Când laptele e călduț și gelatina s-a topit, luăm de pe foc și amestecăm cu brânza de vaci. Adăugăm 2 linguri de zahăr. Într-o formă de tort cu pereții detașabili punem un rând de pișcoturi, peste care turnam jumătate din crema de brânză.

 

Pișcoturile rămase le ungem cu dulceață de piersici și le lipim două câte două. Le stropim cu puțin lapte aromatizat cu esență de rom și le punem peste crema din forma de tort.

Feliem 2 piersici și le așezăm peste aceste pișcoturi. În crema de brânză rămasă, punem cacao și turnam această cremă peste piersici. Lăsăm la frigider peste noapte, sau măcar câteva ore.

 

Detașăm pereții formei de tort și ornăm cu frișcă, bucăți de ciocolată, felii de piersici și vișine. După imaginația fiecăruia.

 

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *