Rona Hartner a simțit că i se apropie sfârșitul! Premoniția care a șocat-o pe artistă: „Haide, fata mea!”

Rona Hartner, un nume emblematic în sfera artistică, s -a confruntat  până în  prezent cu o încercare extrem de dureroasă, iar tragedia ce a lovit-o a fost adusă la cunoștința publicului de către sora sa, Rinda.

 

Rona Hartner și-a prevestit moartea

De-a lungul tratamentului plin de suferință, Rona Hartner a avut parte de un vis straniu și de o profunzime colosală. Tatăl ei, care a decedat în urmă cu mulți ani, i s-a arătat și a încercat să o convingă să i se alăture în ceruri. În acele momente, actrița a simțit o prezență rece în spital și a auzit vocea tatălui său spunându-i: „Haide, fata mea!”

În timpul acestui vis, Rona a fost pusă în fața unei întrebări cruciale de către Iisus însuși: „Și dacă nu vreau să te vindec?”. Această întrebare a reprezentat un moment de cotitură în parcursul său, obligând-o să reflecteze asupra adâncimii credinței sale și a importanței iubirii divine în fața provocărilor vieții.

 

Răspunsul său a fost o rugăciune profundă, inspirată de un Psalm care subliniază că iubirea divină transcende viața însăși. Această conexiune spirituală a avut un impact profund asupra evoluției stării sale de sănătate, marcând o schimbare benefică și semnificativă în cursul tratamentului.

Rona Hartner se luptă cu boala din 2019

Anul 2019 a fost un an crucial pentru Rona Hartner, când a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer.

Cu determinare și curaj, a traversat un an de luptă și tratamente dificile, reușind să învingă boala. Stilul său de viață sănătos și lipsit de vicii a surprins pe mulți, demonstrând că boala poate afecta oricine, indiferent de obiceiurile de viață aparent sănătoase.

Cu toate acestea, Rona a rămas o luptătoare și o optimistă, așteptând cu speranță un viitor sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *