Rugaciuni puternice catre Fecioara Maria. Rugaciuni facatoare de minuni de spus la necaz sau cand ti-e greu!

In fiecare an, pe 8 septembrie, crestinii ortodocsi praznuiesc Nasterea Maicii Domnului. Nu de putine ori, la vreme de necaz ori cand e nevoie de o minune, ne indreptam atentia catre Fecioara Maria pentru a ne fi calauza si pentru a ne ajuta. Iata cateva rugaciuni puternice catre Fecioara Maria. Rosteste aceste rugaciuni facatoare de minuni cand ti-e sufletul pustiit de necaz si durere.

Rugaciune catre Maica domnului pentru desfacerea nodurilor (necazurilor)

O, Mama prea iubita si Preasfanta Fecioara Maria, Tu care desfaci „nodurile” ce ii sufoca pe copiii Tai, intinde-ti mainile milostive spre mine. Iti incredintez astazi acest „nod” (numim necazul) si toate consecintele negative. Iti dau acest „nod” care ma chinuie, ma face nefericit si ma impiedica sa ma unesc cu tine si cu Fiul Tau, Mantuitorul meu. Cred cu tarie ca poti sa desfaci acest „nod” pentru ca Domnul Isus iti da intreaga putere. Tu esti Mama mea, stiu ca vei face aceasta pentru ca ma iubesti cu insusi iubirea Lui Dumnezeu. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vietii mele, roaga-te pentru mine! Iti multumesc, Maicuta mea preaiubita!

O, Mama prea iubita, izvorul tuturor harurilor, inima mi se indreapta azi catre tine. Recunosc ca sunt pacatos si am nevoie de ajutorul tau. Incredintez in mainile tale acest „nod” si te rog sa ma ierti ca am neglijat adeseori harurile pe care tu le obtii pentru mine. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vietii mele, roaga-te pentru mine!

Iti multumesc, Maicuta mea preaiubita!

Preasfanta mea Mijlocitoare, Imparateasa cerului, Tu ale carei maini primesc si impart toate bogatiile Ceresti. Depun in mainile tale acest „nod” al vietii mele. Ii cer iertare Parintelui Vesnic pentru greselile mele ca Tu sa poti desface acest „nod” pentru a-mi usura viata. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vietii mele, roaga-te pentru mine! Iti multumesc, Maicuta mea preaiubita!

Maica Sfanta Preaiubita, care ii primesti pe toti cei care te cauta, indura-te de mine. Depun in mainile tale acest „nod” greu. El imi alunga pacea, imi paralizeaza sufletul, ma impiedica sa merg catre Domnul meu, si sa-mi pun viata in slujba Lui. Desfa, te rog, acest „nod” din viata mea, o, Maicuta Buna. Cere de la Fiul Tau iubit, vindecarea credintei mele paralizate, care se lasa doborata. Mergi alaturi de mine, sa incetez sa ma tot plang, sa invat, sa multumesc in fiecare clipa si sa surad increzator in puterea ta. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vietii mele, roaga-te pentru mine! Iti multumesc, Maicuta mea preaiubita!

Mama care desfaci „nodurile”.

Blanda, generoasa si plina de iubire, ma indrept catre tine pentru a incredinta inca o data, in mainile tale, acest nod. Iti cer intelepciunea lui Dumnezeu, ca sa actionez in lumina Spiritului Sfant, pentru a deznoda toate aceste dificultati. Elibereaza-ma de amaraciunea, de mania si de ura cauzate de acest „nod” in sufletul meu. Da-mi blandetea ta, ca sa invat sa meditez totul in tacere in inima mea. Spiritul lui Dumnezeu sa vina asupra mea pentru a trai o viata noua. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vietii mele, roaga-te pentru mine! Iti multumesc, Maicuta mea preiubita!

Regina si Mama Indurarii, iti predau acest „nod” al vietii mele.

Si te rog sa-mi dai o inima care sa stie sa fie rabdatoare, in timp ce Tu desfaci acest „nod” greu al vietii mele. Invata-ma sa perseverez in ascultarea Cuvantului lui Dumnezeu, sa ma spovedesc, sa ma impartasesc si ramai mereu cu mine. Pregateste-mi inima pentru a sarbatori cu ingerii Harul pe care tu esti pe cale sa mi-l obtii. Distruge capcanele care au provocat aceste „noduri” in viata mea. Iti dau inima si tot ce-mi apartine: casa, familia, bunurile exterioare si interioare, sa-ti apartina pentru totdeauna. Sa stergi cu milostivirea ta lacrimile din ochii mei, si sa ma primesti in bratele tale. Invaluieste-ma in mantia ta de iubire, pastreaza-ma sub ocrotirea ta. Te rog sa-mi desfaci acest „nod” pentru totdeauna… Sper in tine Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vietii mele, roaga-te pentru mine! Iti multumesc, Maicuta mea preiubita!

Rugaciune catre Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu

Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, carea fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Preacurata si binecuvantata Nascatoare de Dumnezeu, Maria, Maica cea buna a Bunului Imparat, revarsa mila Fiului tau si Dumnezeului nostru spre patimasul meu suflet si, cu rugaciunile tale, ma indreapta spre fapte bune, ca cealalta vreme a vietii mele fara de prihana sa o trec si prin tine raiul sa dobandesc, Fecioara de Dumnezeu Nascatoare, ceea ce esti una curata si binecuvantata.

Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea, Nascatoare de Dumnezeu, primitoarea strainilor si ajutatoarea saracilor, bucuria celor mahniti, acoperitoarea necajitilor, vezi-mi nevoia, vezi-mi necazul; ajuta-ma ca pe un neputincios, hraneste-ma ca pe un strain. Necazul meu il stii: dezleaga-l precum vrei, ca nu am alt ajutor in afara de tine, nici alta folositoare grabnica, nici alta mangaietoare buna in afara de tine, Maica lui Dumnezeu, ca sa ma pazesti si sa ma acoperi in vecii vecilor. Amin!

Rugaciune facatoare de minuni catre Fecioara Maria

Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare, spre tine imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:

Pana cand Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamant? Pana cand vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atat de puternice bietilor oameni?

Pana cand vor pangari si vor necinsti trupurile, sufletele si vietile lor? Inselandu-i ca sa nu cunoasca adevarul, sa nu indeplineasca poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat: Tatal, Fiul si Duhul Sfant?

Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului Tau iubit Iisus Hristos, ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie, indreptandu-ne pe cararile mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu.

Roaga-te Fecioara pentru Sfanta Biserica, pentru propovaduirea evangheliei pe intreg pamantul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, rudele mele, pentru vaduve, orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti pentru credinta, pentru salvarea celor ce au ratacit in secte, pentru cei raposati. Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blandului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele oite ranite atat de mult de vrajmas.

Roaga-te Maicuta Sfanta si pentru aceste nevoi ale mele (rosteste necazurile pe care le ai si dorintele pe care vrei sa ti le indeplineasca Maica Domnului).

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh in vecii vecilor.

Amin!

 

Rugaciune de multumire catre Maica Domnului

Preasfanta Fecioara, Preacurata Maica Nascatoare de Dumnezeu, Iti multumesc ca ne esti si noua Mama Buna, Iubitoare si Grabnic Ajutatoare! Iti multumesc pentru toate icoanele Tale facatoare de minuni si pentru tot Harul care se revarsa prin ele!

Iti multumesc Maicuta pentru toate comunicarile Tale sfinte, pentru sanatate, pentru ajutor, pentru grija Ta de Mama Iubitoare fata de noi toti! Iti multumesc ca nu ne lasi prada celui rau, ci ne aperi si ne acoperi sub Sfant Acoperamantul Tau!

Iarta-ma Maicuta pentru multele mele pacate si Te rog ajuta-ma sa ma pocaiesc pentru toate greselile mele din aceasta viata! Iti multumesc ca Te rogi pentru noi si ca duci rugaciunile noastre la Bunul Dumnezeu, ca sa ne ajute sa trecem din viata aceasta la viata vesnica! Iti multumesc Maicuta ca Te rogi pentru intoarcerea la credinta a celor din familia mea, dar si a celor care-L cauta pe Dumnezeu si inca nu L-au gasit!

Iti multumesc Maicuta pentru grija Ta de Mama, pentru iubirea Ta sfanta si pentru tot ajutorul Tau! Si eu Te iubesc, Te preamaresc si Iti multumesc pentru toate!

Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *