Rulada cu ciocolata- Datorita glazurii are un gust si mai bun

Ingrediente:

4 oua

4 linguri apa

120 g zahar

165 g faina

 

Crema:

350 ml lapte

110 g zahar

1 pliculet de zahar vanilat

40 g budinca de vanilie

200 g unt

cacao dupa gust

 

Pentru decor:

ciocolata

Mod de preparare:

 

Se amesteca galbenusurile cu zaharul pentru a forma o spuma, se adauga 4 linguri de apa si la final, cu o lingura de lemn, se amesteca alternativ cu albusurile batute spuma si faina.

Turnati aluatul pe hartie de copt si neteziti-l astfel incat sa obtineti un strat subtire.

 

Coacem la 220 de grade aproximativ 10 minute.

 

Rulati intr-un prosop si lasati sa se raceasca.

 

Din lapte, zahar, zahar vanilat si budinca de vanilie se face o budinca groasa si se lasa putin sa se raceasca.

Se amesteca din cand in cand, ca sa nu se formeze o piele deasupra.

Se amesteca budinca racita cu unt moale si se amesteca crema finita cu cacao.

Intindeti foaia de aluat cu crema de cacao si rulati-o.

Cand rulada este intarita, ornati-o cu ciocolata topita si taiati-o in bucati.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *