Sirop de lămâie și pătrunjel – ajută la eliminarea pietrelor de la rinichi

Acest sirop va ajuta la reducerea dimensiunii pietrelor de la rinichi și va ajuta la descompunerea lor dacă sunt mici și nu prea mari.

 

Pietrele la rinichi sunt asociate cu faptul că fluidele și sărurile minerale nu sunt în mod normal excretate din organism . Sunt dureroase și pot compromite grav sănătatea și calitatea vieții unei persoane.

Deși dimensiunea lor diferă în fiecare caz în parte, majoritatea acestor pietre blochează fluxul normal de urină din organism. Acest lucru poate duce la infecții ale tractului urinar și chiar la sângerare.

 

Cel mai adesea, pietrele sunt îndepărtate cu ajutorul diferitelor medicamente și preparate naturale. De exemplu, siropul de lămâie și pătrunjel de casă poate ajuta la eliminarea pietrelor la rinichi . Este un instrument excelent pentru a vă completa tratamentul.

 

Cel mai bun mod de a preveni această boală este să beți suficiente lichide în fiecare zi. Dacă nu bei suficientă apă, urina este reținută în organism și se poate întări și se poate transforma în pietre.

Dacă bei suficientă apă în fiecare zi, această problemă se va rezolva de la sine. Pentru a stimula funcția rinichilor și a dizolva pietrele, consumați, de asemenea, mai multe diuretice și alimente de detoxifiere .

 

Vă sfătuim să fiți atenți la lămâie și pătrunjel. Conțin o mulțime de nutrienți și ajută la rezolvarea tuturor problemelor renale.

 

Proprietăți utile ale lămâii:

– Sucul de lamaie contine citrice si acizi fosforici, care reduc semnificativ riscul aparitiei pietrelor la rinichi.

– Conținutul ridicat de acid citric reduce aciditatea urinei și stimulează eliminarea sărurilor și toxinelor din organism.

– Combinat cu un efect diuretic, acest lucru permite lămâii să elimine excesul de lichid din țesuturi și să crească cantitatea de urină.

– Are proprietăți antibacteriene și antifungice care împiedică dezvoltarea infecțiilor la rinichi și vezică urinară .

 

Proprietăți utile ale pătrunjelului:

– Este una dintre cele mai populare plante medicinale pentru sănătatea rinichilor. Conține uleiuri esențiale bogate în apiol și miristicină – substanțe care au un efect diuretic puternic și cresc cantitatea de urină.

Este o sursă puternică de clorofilă, o componentă vegetală care stimulează eliminarea toxinelor și a colesterolului din organism.

– Pătrunjelul este bogat în vitamina C și întărește sistemul imunitar și îl protejează de infecții.

 

Lămâia și pătrunjelul combinate cu ulei de măsline, sirop de arțar și miere sunt un medicament pentru rinichi foarte eficient și ieftin.

Sirop de lămâie și pătrunjel

Ingrediente:

– suc de la 1 lămâie,

– o mână de pătrunjel proaspăt,

– 1 pahar de ulei de măsline (224 g),

– 1 cană de sirop de arțar (325 g),

– 1 cană miere (335 g),

– borcan de sticla cu capac.

Mod de preparare:

1. Pune patrunjelul tocat intr-un vas de blender si stoarce in el sucul de lamaie.

2. Bateți până la omogenizare.

3. Se toarnă într-un recipient de sticlă și se închide bine capacul.

4. Depozitați recipientul într-un loc întunecat, bine ventilat.

 

Mod de utilizare:

– Luați o lingură de sirop pe stomacul gol în fiecare zi.

– Puteți dizolva o lingură de sirop într-un pahar cu apă.

Consumul regulat al acestui sirop are un efect pozitiv asupra sănătății pacienților diagnosticați cu pietre mici la rinichi. Nu uitați să beți doi litri de apă pe zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *