Spune Duminică dimineața Rugăciunea către Iisus Hristos pentru limpezirea minții, înțelepciune și liniște în viață

Nu trebuie sa treaca o zi in care sa nu spunem rugaciuni, dar nu trebuie sa uitam totusi de cea mai importanta zi pentru rugaciuni… duminica… Este ziua in care se rosteste una dintre cele mai puternice. Rugaciunea catre Iisus Hristos!

Aceasta este de mare ajutor pentru a avea liniste, intelepciune si fericire in familie!

Iata mai jos si textul rugaciunii:

„Doamne lisuse Hristoase, Judecatorul meu Preadrept! Cunosc ca pacatele mele sunt fara de numar. De aceea Te rog in aceasta zi de duminica, in care de Iosif si de Nicodim pus fiind in M0rmant, Te-ai pogorat in 1ad cu Sfantul si Indumnezeitul Tau suflet si de acolo ai departat intunericul cu lumina Dumnezeirii Tale si ai adus bucurie nespus de mare stramosilor nostri, caci i-ai mantuit de scl4via cea cumpl1ta si i-ai suit in Rai.

Indura-Te, mantuitorule, si de cei vii si de cei raposati, pentru rugaciunile Sfintilor Tai, catre care zic si eu, nevrednicul: fericiti servitori ai lui Dumnezeu! Nu incetati a va ruga Lui, ziua si noaptea pentru noi, nevrednicii, care pururea gresim cu atatea nenumarate pacate! Mijlociti pentru noi Darul si ajutorul lui Dumnezeu, pe care nu stim a-l cere dupa cuviinta.

Nu incetati a va ruga, pentru ca prin rugaciunile voastre, pacatosii sa castige iertare, saracii ajutorul, intristatii mangaiere, bolnavii sanatate, cei slabi la minte intelepciune, cei tulburati liniste, cei asupriti ocrotire, si toti impreuna Darul lui Dumnezeu, spre folosul cel sufletesc, in marirea lui Dumnezeu Celui in Treime laudat, Caruia i se cuvine cinste si inchinaciune in veci.

Amin”.

Felicia Iedera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *