Torsul pisicii este vindecător. Acestea sunt bolile pe care pisicile le vindecă

Pisica este animalul care are cele mai multe proprietăți vindecătoare, probabil ați observat faptul că acest animal este foarte sensibil la locurile dureroase.

Este surprinzător faptul că adesea se pune pe membrele inferioare, ceea ce se explică prin faptul că picioarele au cea mai mare încărcare în timpul zilei, în cadrul unui stil de viață sănătos.

Spre deosebire de câini, care sunt donatori de energie, pisicile iau 2 tipuri de energie negativă de la tine.

Prima, pe care ați acumulat-o în timpul zilei, iar a doua, care este cea mai importantă, este energia emisă de organele dureroase. Toate acestea sunt cauzate de dezechilibrul corpului.
Proprietățile vindecătoare ale pisicilor se numesc felinoterapie.

Pisicile și oamenii au trăit împreună de mult timp. Deși este nevoie de multă muncă pentru a avea pisici în casele noastre, suntem cu toții de acord că acestea aduc mai mult decât iau.

Oamenii de știință cred că beneficiile iubirii unei pisici se pot extinde chiar și asupra sănătății noastre. Studiile au arătat că oamenii sunt mai puțin probabil să moară de un atac de cord dacă dețin o pisică.

Poate și mai interesante sunt rapoartele despre torsul pisicilor care ajută oamenii să se vindece.

De ce torc pisicile?

Aceasta este o întrebare veche și una la care oamenii de știință nu știu încă răspunsul exact. Însă, se știe că pisicile torc adesea când sunt fericite, uneori când sunt nervoase, foarte des când sunt rănite și uneori când stăpânul lor este rănit sau bolnav.

Cum ar putea torsul pisicii să ajute oamenii să se vindece?

Timp de secole, vindecătorii au folosit puterea sunetului în munca lor. Se crede că anumite frecvențe sau tonuri de sunet pot avea diferite efecte de vindecare asupra organismului.

Iată câteva dintre modalitățile prin care torsul ajută oamenii cu probleme de sănătate:

Torsul eliberează endorfine la pisici și poate face același lucru și la oameni. Hormonii de stres scăzuți ajută la vindecare, la scăderea tensiunii arteriale și ajută oamenii să facă față bolii.

S-a demonstrat că torsul pisicilor se încadrează între 25 și 140 Hz. Iar această frecvență ajută la vindecarea oaselor rupte, la repararea articulațiilor și a tendonului și la vindecarea rănilor. Pisicile sunt binecunoscute pentru capacitatea lor de a se vindeca rapid de propriile oase rupte, iar incidența problemelor articulare și a cancerului osos la pisici este scăzută. Este posibil ca torsul de pisică să ajute și oamenii să se vindece mai repede.

Observațiile clinice ale pisicilor care suferă de afecțiuni ale căilor respiratorii superioare care duc la dispnee sau dificultăți de respirație a indicat faptul că torsul ajută pisica să respire mai ușor.

De fapt, detresa respiratorie legată de bolile de inimă nu este nici pe departe la fel de frecventă la pisici precum este la câini și oameni. O persoană cu probleme respiratorii ar putea, de asemenea, să poată respira mai ușor dacă o pisică care toarce este în apropiere.
Migrene și durerile de cap sunt atenuate sau dispar total atunci când stai întins cu capul aproape de o pisică care toarce.Ce rasă de pisici sunt vindecătoare? Toate pisicile au capacitatea de a absorbi energia negativă de la stăpân. Ameliorează stresul și tensiunea nervoasă, te pot scăpa de depresie și, cel mai important, reglează insomnia.Pisicile fără blană și cele cu părul subțire au abilitatea de a trata stomacul și rinichii, în timp ce pisicile cu părul scurt luptă cu problemele inimii și ale vaselor de sânge.

Mângâierea acestui animal are un efect pozitiv asupra punctelor palmelor, care corespund diferitelor organe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *