Un amestec de uleiuri pentru întărirea, regenerarea părului și chelie

Pentru a evita sau opri această problemă, vă recomandăm pregătirea unui remediu natural pentru stimularea creșterii părului în zonele în care a căzut, astfel încât foliculii de păr să reacționeze la tratament, iar în scurt timp părul va crește din nou, mai sănătos și puternic.

Pentru ca tratamentul să aibă un efect mai bun, ar trebui să mâncați mai bine, să nu mai purtați atât de multe șepci strânse sau cozi, deoarece acest lucru favorizează căderea părului, datorită tensiunii sau umidității generate în scalp. Puteți lua, de asemenea, suplimente pentru a ajuta la consolidarea acesteia, cum ar fi biotina.

 

Iată rețeta pentru a-ți lua rămas bun de la chelie!

 

Ingrediente:

– 50 ml ulei de ricin,

– 10 ml ulei de rozmarin,

– 5 ml ulei de lavandă,

– 20 ml ulei de cocos.

 

Instrucțiuni:

Într-un bol, amestecați uleiul de ricin cu uleiul de cocos. Apoi adăugați uleiuÎnchideți borcanul de sticlă și agitați-l, astfel încât toate uleiurile să fie complet amestecate.

 

Aplicați aproximativ 5 picături din acest preparat în zona în care v-ați pierdut părul și frecați toată zona cu degetele până când pielea dvs. îl absoarbe.

 

Repetați acest proces de 2 sau 3 ori pe zi, acest lucru va stimula creșterea părului, iar în câteva săptămâni veți vedea diferența.

 

Uleiul de ricin sporește circulația sângelui și favorizează creșterea părului, combate mătreața, contribuie la hidratarea părului și poate gestiona infecțiile de la nivelul scalpului.

 

Uleiul de rozmarin fortifică rădăcinile și stimulează creșterea noilor fire de păr. Acesta ajută la îmbunătățirea circulației sanguine de la nivelul scalpului.l de rozmarin și de lavandă.

Închideți borcanul de sticlă și agitați-l, astfel încât toate uleiurile să fie complet amestecate.

Aplicați aproximativ 5 picături din acest preparat în zona în care v-ați pierdut părul și frecați toată zona cu degetele până când pielea dvs. îl absoarbe.

Repetați acest proces de 2 sau 3 ori pe zi, acest lucru va stimula creșterea părului, iar în câteva săptămâni veți vedea diferența.

Uleiul de ricin sporește circulația sângelui și favorizează creșterea părului, combate mătreața, contribuie la hidratarea părului și poate gestiona infecțiile de la nivelul scalpului.

Uleiul de rozmarin fortifică rădăcinile și stimulează creșterea noilor fire de păr. Acesta ajută la îmbunătățirea circulației sanguine de la nivelul scalpului.

 

Uleiul de lavandă ajută la creșterea numărului de foliculi de păr pentru a avea un păr mai des. Totodată este ideal pentru întărirea rădăcinilor și pentru creșterea mai rapidă.

 

Uleiurile esențiale de ricin, rozmarin, lavandă au o acțiune puternică și nu pot fi folosite direct pe piele, așa că trebuie combinate cu un ulei purtător, precum uleiul de cocos.

 

Bogat în vitamine, minerale și alte substanțe nutritive, uleiul de cocos ajută la creșterea rezistenței firelor de păr, la strălucirea, catifelarea și refacerea echilibrului scalpului, prevenind mătreața și părul gras sau uscat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *