Unde să purtăm un ac de siguranță pentru a ne feri de rele, pentru a avea noroc și bani!

Poate n-o să vă vină să credeți, dar banalele ace de siguranță pe care fiecare femeie le are în casă sau chiar prin poșete ne pot feri de rele, dar ne pot aduce și noroc și bani.

Se știe, acul de siguranță este confecționat din metal, care înmagazinează foarte ușor atât energiile negative, cât și pe cele pozitive. Poate fi, fără îndoială, un mijloc de protecție extraordinar de eficient, dar, din păcate, este foarte des folosit pentru a face rău.

 

Acul de siguranță acumulează energie negativă, pe care o eliberează în direcția acelui om, spre care este orientată de către o persoană rea. Dacă nimerește în mâinile unei persoane invidioase și răuvoitoare, influența lui poate fi cât se poate de nefastă.

 

El poate genera boli, eșecuri materiale și financiare, dezastre, și deseori el este folosit ca „suport” pentru un ritual menit să îndepărteze propriile neîmpliniri, prin transmiterea lor către o altă persoană.

 

Trebuie să vă faceți griji pentru propria soartă în anumite situații:

 

1. Dacă ați descoperit un ac de siguranță înfipt în ușă sau în tocul ușii, înseamnă că cineva dorește să vă influențeze viața în rău, nu numai pe a dvs., ci și pe cea a celor dragi, sădind nefericire în familia voastră.

2. Un ac de siguranță descoperit pe pragul casei, sau înăuntrul ei, e un semnal cert al faptului că cineva vă vrea răul, ascunzându-se după masca de prieten.

 

Dacă ați descoperit un astfel de ac printre lucrurile voastre și nu vă amintiți să-l fi pus dvs. acolo, înseamna că vă aflați în pericol. Cu siguranță, acul respectiv a fost folosit în cadrul unui ritual de îndepărtare a unor probleme și de transmitere a lor către dvs. Dacă-l veți atinge, problemele se vor transfera asupra dvs.

 

Acele de siguranță sunt folosite, se știe, și în cadrul ritualurilor voodoo. Una din acele păpuși, confecționate manual și care simbolizează ființa umană asupra căreia se îndreaptă blestemele, este străpunsă cu ace de siguranță. Astfel de ace devin foarte periculoase: dacă ajung în mâinile voastre, veți primi cea mai puternică lovitură energetică posibilă.

 

3. Dacă descoperiți ace de siguranță la locul de muncă, în mașina personală sau chiar în poșetă, cu siguranță ele au fost strecurate acolo în dorința de a vă face rău.

Cum să te aperi de influența nefastă a acelor de siguranță

Nu atingeți acele de siguranță găsite pe jos. Dacă veți trece, pur și simplu, pe lângă ele, nu o să vi se întâmple nimic rău. Dacă veți descoperi un ac de siguranță care este clar că v-a fost adresat, există un ritual simplu, care vă va ajuta să alungați blestemul ce a fost făcut împotriva dvs..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *