Accident grav în Suceava! Printre victime se numărau și copii

În ultima perioadă au avut loc o mulțime de tragedii, mai ales pe soșele. Aflăm acum că a fost întregistrat un accident de proporții, în urma căruia mai mulți copii au fost răniți. Mai multe persoane au fost implicate în accident.

Coliziune între două mașini

Un accident extrem de grav a avut loc astăzi pe raza localității Ilișești. Au fost implicate două autoturisme, care au intrat în coliziune directă. În mașini se aflau opt persoane, dintre care și cinci copii.

 

Conform polițiștilor, un bărbat de 34 de ani, din Cacica a intrat cu mașina aiurea pe contrasens, unde lovit din plin un autovehicul condus de un bărbat de 36 de ani, din județul Botoșani. Acesta nu s-a asigurat, nu a apreciat distanța si nu a mai putut face nimic pentru a evita lovitura.

La fața locului au ajuns de urgență două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, dar și cinci ambulanțe SAJ și SMURD. De precizat că toate persoanele au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nu se știe dacă a existat și vreun rănit printre cei implicați.

”Vorbim despre un grav accident rutier produs pe DN17, pe raza localității Ilișești, în care au fost implicate două autoturisme. Din totalul de opt persoane din cele două mașini, cinci dintre ele au rămas încarcerate și au necesitat intervenția de urgență a colegilor de la descarcerare.“, a transmis maior Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Traficul a fost blocat mai bine de o oră și echipajele de salvare au avut o sarcină extrem de dificilă, pentru că cinci pasageri au rămas încarcerați. Persoanele rănite au suferit diferite leziuni și traumatisme și au avut nevoie de prim-ajutor pentru a fi stabilizate. Nu se cunosc detalii despre starea lor de sănătate actuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *