Apa cu lamaie-De ce să o consumam?

Apa cu lamaie este excelenta in detoxifierea organismului. Sucul de lamaie este apreciat pentru continutul sau bogat in vitamina C, un puternic antioxidant ce are rolul de a lupta impotriva radicalilor liberi si de a lupta impotriva racelilor.

Lamaia functioneaza ca un agent natural de intarire a enzimelor ficatului atunci cand acestea sunt scazute

Ficatul produce din sucul de lamaie proaspat mai multe enzime decat ar produce din orice alt aliment

Lamaia ajuta la oxigenarea organismului si in metabolismul calciului deoarece regleaza nivelul de cardohidrati din sange care afecteaza nivelul de oxigen din sange”.

Lămâia este un antioxidant puternic și are o compoziție unică, cu efecte puternice asupra sistemului imunitar. Lămâia se recomandă în cazuri de răceală, gripă, infecții ale tractului respirator, infecții urinare și multe alte afecțiuni.

Sucul de lămâie ajută la tratarea problemelor legate de indigestie și constipație. Adaugă câteva picături de suc de lămâie în mâncare (nu în combinație cu lapte) și va ajuta la digestie.

Sucul de lămâie poate trata o persoană care suferă de o răceală, de gripă sau de febră. Ajută la scăderea febrei prin stimularea transpirației.

Lămâile sunt foarte utile și pentru a trata diferite probleme dentare. Sucul de lămâie poate fi aplicat în cazul nevralgiilor dentare și poate fi folosit și pentru a opri sângerările gingivale. În plus, lămâile ajută la combaterea halenei, care poate fi cauzată de diferite alte afecțiuni. De altfel, lămâile sunt un ingredient utilizat frecvent și în compoziția pastelor de dinți, deoarece mențin dinții sănătoși și îndepărtează petele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *