BRIOȘE pentru mic dejun cu șuncă, ou și branză – rapide, delicioase și foarte gustoase!

Aceste brioșe sunt super delicioase și trebuie neapărat să le încercați! Sunt și foarte ușor de preparat, cu doar câteva ingrediente care pot fi și resturi de prin frigider.

Ingrediente:
– 3 felii pâine prajită,
– 1 felie cașcaval,
– 6 felii șuncă,
– 100 g brânză tare,
– 6 ouă,
– ulei vegetal, la nevoie
– sare, după gust.

Mod de preparare:
Veti avea nevoie de un taietor rotund, daca nu aveti, folositi un pahar.

Cu ajutorul lui, taiati cercuri in painea prajita, pe care le scoateti la final din paine si le puneti pe fundul formei de briose.

Taiati cascavalul in patrate mai mici si puneti-le in forma de briose, peste rondelele de paine prajita.

Apoi puneti cate o felie de sunca in fiecare forma.

Branza se rade grosier si se presara peste sunca, lasand loc oului.

Puneti cate un ou in fiecare forma.

Dati tava la cuptorul preincalzit la 190 de grade si se coace 8 minute.

Să aveți poftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *